Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SP48 Unica: Φήμες για μια one-off Ferrari

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SP48 Unica: Φήμες για μια one-off Ferrari

ΝΕΑ

SP48 Unica: Φήμες για μια one-off Ferrari

ΝΕΑ

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Ferrari ασχολείται με ειδικά οne-off μοντέλα στο πλαίσιο επίδειξης των σχεδιαστικών και τεχνολογικών της δυνατοτήτων και σύμφωνα με φήμες στο διαδίκτυο είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια ακόμα τέτοια δημιουργία, την SP48 Unica.

Advertisement
Advertisement

Η δημιουργία ειδικών μοντέλων εκτός της κανονικής γκάμας δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για εταιρίες όπως η Ferrari καθώς αυτές οι δημιουργίες δρουν ως τονωτική ένεση τόσο για την εικόνα όσο και για τα ταμεία τους.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που το τμήμα Special Projects του Μαρανέλλο παρουσίασε δύο τέτοια μοντέλα με έμπνευση από το παρελθόν και αντίστοιχη retro αισθητική: τα Monza SP1 και SP2. Σήμερα μέσα από το chat του Ferrari Forum έρχεται στο προσκήνιο η φήμη πως η ιταλική φίρμα ετοιμάζει ένα ακόμα one-off μοντέλο με την ονομασία SP48 Unica. Σύμφωνα με τις αναφορές το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην F8 Tributo χωρίς όμως να προσφέρονται περεταίρω πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές προδιαγραφές ή ακόμα και την σχεδιαστική προσέγγιση που θα έχει.

ferrari p80-c

Advertisement
Advertisement

Η πλατφόρμα της F8 Tributo έχει αποτελέσει βάση και για άλλες δημιουργίες του τμήματος Special Projects όπως για παράδειγμα την P80/C που βλέπετε στις φωτογραφίες η οποία είχε παρουσιαστεί το 2019 στην πλατφόρμα της 488 που χρησιμοποιείται και στην F8. Πιθανολογείται πως η SP 48 Unica θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022, την χρονιά δηλαδή που αναμένεται και η πολύ σημαντική σε εμπορικό επίπεδο Purosangue, το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari.

ferrari p80-c

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τιμή – ρεκόρ για μία υπερσπάνια Ferrari Enzo!
Μια Ferrari Roma κόλλησε σε στενό δρόμο (video)
Η Ferrari 812 GTS Novitec N-Largo σκαρφαλώνει στους 840 ίππους