Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sold out το Hyundai i30 N στην Ευρώπη

Ελλάδα 7:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Sold out το Hyundai i30 N στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Sold out το Hyundai i30 N στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Δεν προλαβαίνει η Hyundai να καλύψει τη ζήτηση για το «καυτό» i30 N στην Ευρώπη, αφού ήδη από τα τέλη Ιουνίου η εταιρεία έχει πωλήσει όλη την παραγωγή του μοντέλου στη Γηραιά Ήπειρο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα και μιλώντας στην Automotive news, ο Υπεύθυνος για το τμήμα σπορ μοντέλων Ν της Hyundai, Albert Biermann, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει λίστα αναμονής 6 με 7 μήνες για το αυτοκίνητο στις αγορές της Ευρώπης, αφού η εταιρεία απλά δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση.

Ήδη σχεδόν 3.000 Hyundai i30 N έχουν πωληθεί στη Γηραιά Ήπειρο στο πρώτο 6μηνο της χρονιάς και πλέον, όποιος πελάτης παραγγείλει σήμερα το αυτοκίνητο θα το παραλάβει την επόμενη χρονιά.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της επιτυχίας του αυτοκινήτου αποτελεί το γεγονός ότι στη Γερμανία, όπου και ήταν προγραμματισμένο έτσι κι αλλιώς να κατευθυνθεί το περισσότερο κομμάτι της παραγωγής του i30 N, ήταν η πρώτη αγορά που συνέβη το sold out.

Advertisement
Advertisement

Πλέον, και με δεδομένη αυτή την επιτυχία του i30 N, η Hyundai στρέφει το βλέμμα της και προς τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς N που θα ακολουθήσουν, όπως το Veloster N (στις Η.Π.Α.), αλλά και το i30 Fastback N.

i30 N Test 640a (14)