Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκαριστικό δυστύχημα: Μία Maserati MC20 κόπηκε στα δύο! (+video)

Ελλάδα 1:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοκαριστικό δυστύχημα: Μία Maserati MC20 κόπηκε στα δύο! (+video)

ΝΕΑ

Σοκαριστικό δυστύχημα: Μία Maserati MC20 κόπηκε στα δύο! (+video)

ΝΕΑ

Η έξοδος από τον δρόμο ενός supercar με πολύ υψηλή ταχύτητα έχει σχεδόν πάντα δυσάρεστη κατάληξη, ιδίως αν χτυπήσει πάνω σε κάποιο σταθερό εμπόδιο.

Advertisement
Advertisement

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου, καθώς ένας 42χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του σε ένα τρομακτικό ατύχημα βόρεια του Χιούστον, στο οποίο ενεπλάκη μια Maserati MC20 Cielo.

Το όχημα, που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο στον Interstate 45, κατρακυλώντας σε πολλές λωρίδες κυκλοφορίας πριν συγκρουστεί με ένα δέντρο στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κοπεί στα δύο.

Οι λεπτομέρειες γύρω από το περιστατικό παραμένουν λιγοστές, αλλά ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube μας δείχνει τα επακόλουθα, παρουσιάζοντας τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις αναφορές, η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 17:45 τοπική ώρα κοντά στο Σενάντο, με τον οδηγό να φέρεται να κινείται με ταχύτητες κοντά στα 180 χλμ/ώρα πριν χάσει τον έλεγχο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν και βρήκαν τον οδηγό παγιδευμένο μέσα στα συντρίμμια, κάνοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα.

Παρά τις προσπάθειες, ο οδηγός δεν τα κατάφερε, ενώ η ακριβής αιτία θανάτου δεν έχει γίνει γνωστή.

Advertisement

Ευτυχώς, στη σύγκρουση δεν ενεπλάκησαν άλλα άτομα και μόνο ελάχιστες ζημιές προκλήθηκαν σε άλλο όχημα από τα συντρίμμια της σύγκρουσης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το εσωτερικό της Maserati, αν και αποκολλήθηκε από το όχημα, παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό άθικτο, με την τροφοδοσία να συνεχίζεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων που έδειχνε 2.337 χιλιόμετρα.

Advertisement

Η συγκλονιστική κατάληξη του βίντεο καταγράφει τα διαμελισμένα τμήματα του αυτοκινήτου να φορτώνονται σε γερανό για απομάκρυνση, υπενθυμίζοντας με εμφατικό τρόπο τις συνέπειες των ατυχημάτων υψηλής ταχύτητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Maserati MC20 Cielo vs Ferrari 296 GTS
Αυτή είναι η εκπληκτική Maserati GT2, που θα τρέξει στο Σπα!
Ήρθε στην Ελλάδα η ανοιχτή Maserati MC20

Advertisement