Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκ: Mπουρλότο σε ηλεκτρικό σκούτερ στα καλά καθούμενα! (+video)

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοκ: Mπουρλότο σε ηλεκτρικό σκούτερ στα καλά καθούμενα! (+video)

ΝΕΑ

Σοκ: Mπουρλότο σε ηλεκτρικό σκούτερ στα καλά καθούμενα! (+video)

ΝΕΑ

Μία ακόμα έκρηξη σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ προκαλεί μία τρομακτική κατάσταση στο σπίτι του ιδιοκτήτη του.

Advertisement
Advertisement

Πολλά και διάφορα ακούγονται για τα ηλεκτρικά οχήματα, άλλοτε ως αστικοί μύθοι και κάποιες -λίγες- φορές ως μία πολύ δύσκολη πραγματικότητα.

Και η περίπτωση που βλέπουμε στο video ανήκει σε αυτές τις υποθέσεις που ένα ηλεκτρικό σκούτερ δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον ιδιοκτήτη του.

Όπως βλέπουμε από την κάμερα ασφαλείας, το σκούτερ βρίσκεται στο σαλόνι, και μάλιστα παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου και φορτίζει σε μία πρίζα.

Advertisement
Advertisement

Ξαφνικά ξεσπάει φωτιά στην μπαταρία η οποία επεκτείνεται γρήγορα και στο υπόλοιπο μηχανάκι. Ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να αντιδράσει φέρνοντας έναν κουβά με νερό, όμως όπως είναι προφανές δεν έχει καμία τύχη.

Η εξέλιξη είναι ακόμα χειρότερη, καθώς η μπαταρία εκρήγνυται και η φωτιά παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Το video σταματά σε αυτό το σημείο, με το χριστουγεννιάτικο δέντρο να έχει λαμπαδιάσει και αυτό, και μάλλον η εξέλιξη θα ήταν πολύ δυσάρεστη για τον άτυχο ιδιοκτήτη του σκούτερ.

Advertisement

Η φωτιά από μπαταρία είναι εξαιρετικά δύσκολο να σβηστεί με συμβατικά μέσα και χρειάζεται άμεση επέμβαση από ειδικά τμήματα της Πυροσβεστικής με εξειδικευμένα υλικά για να μπορέσουν να την ελέγξουν (η πλήρης κατάσβεση είναι μία πολύ πιο συνθέτη και χρονοβόρα υπόθεση).

Οι εικόνες αυτές είναι πραγματικά σοκαριστικές, ιδίως για όσους φορτίζουν τα μηχανάκια ή τα ποδήλατά τους μέσα στο σπίτι. Και ο πιο σίγουρος τρόπος για να νιώθουν ασφαλείς είναι να επιλέγουν επώνυμες εταιρίες με δοκιμασμένα προϊόντα και εγγυήσεις, και όχι φθηνές επιλογές που δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και αφήνουν τον καταναλωτή στο έλεος της τύχης του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα μια φωτιά μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό (+video)
Μύθος ότι τα ηλεκτρικά κινδυνεύουν περισσότερο από φωτιά
O ασφαλέστερος τρόπος κατάσβεσης φωτιάς σε ηλεκτρικό