Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκ! Ανοίγουν οι μπάρες την ώρα που περνά το τρένο (+vid)

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκ! Ανοίγουν οι μπάρες την ώρα που περνά το τρένο (+vid)

ΝΕΑ

Σοκ! Ανοίγουν οι μπάρες την ώρα που περνά το τρένο (+vid)

ΝΕΑ

Όποιος επισκεφτεί την Φλώρινα καλό θα ήταν να ρωτήσει τους κατοίκους της περιοχής για τις ώρες διέλευσης των συρμών…

Advertisement
Advertisement

Την ώρα που έχουν αρχίσει να αναζητούνται οι ευθύνες για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη ένα βίντεο από το Αμύνταιο Φλώρινας προκαλεί σοκ καθώς αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα συστήματα ασφαλείας των τρένων στην Ελλάδα. Το video δημοσιεύθηκε στα social media από πολίτες στο Αμύνταιο της Φλώρινας και δείχνει το λάθος των συστημάτων στις σιδηροδρομικές γραμμές σε διαδρομές τρένων που περνούν μέσα από την πόλη!

@lakiotis1

#train #greece #amyntaio #ose #trainose

Advertisement
Advertisement

♬ πρωτότυπος ήχος – lakiotis1

Όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο παραπάνω video οι πολίτες στο Αμύνταιο της Φλώρινας είναι εξοικειωμένοι με την λανθασμένη λειτουργία στις μπάρες ασφαλείας που βρίσκονται στην διάβαση των τρένων της πόλης καθώς οι μπάρες αντί να κλείνουν την ώρα που είναι να περάσει το τρένο εκείνες δυστυχώς λειτουργούν αντίθετα!

Advertisement

Ναι σωστά διαβάσατε. Όπως μπορείτε να διακρίνεται στο video οι μπάρες ασφαλείας που προστατεύουν τα οχήματα και τους πεζούς κατά την διέλευση του τρένου δυστυχώς λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο εκείνες ανοίγουν αντί να παραμένουν κλειστές.

Φανταστείτε πόσο εύκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί κάποιο δυστύχημα μέσα στην πόλη της Φλώρινας αν εκείνη τη στιγμή που περνά το τρένο βρίσκεται στη μπάρες το αυτοκίνητο κάποιων τουριστών που κυριολεκτικά δεν έχουν ιδέα ότι οι μπάρες λειτουργούν ανάποδα με αποτέλεσμα το τρένο να διαλύσει κυριολεκτικά το αυτοκίνητο που θα βρεθεί στις σιδηροδρομικές γραμμές

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τέμπη: Σήμερα κιόλας η σύσταση επιτροπής εμπειρογνωμόνων!
Πως θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη;
Καραμανλής-Τέμπη: «Δεν θα μείνει τίποτα κάτω από το χαλί!»