Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

smart fortwo: Νέα έκδοση pureblack

Ελλάδα 18:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

smart fortwo: Νέα έκδοση pureblack

ΝΕΑ

smart fortwo: Νέα έκδοση pureblack

ΝΕΑ

Το μαύρο δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και η νέα pureblack έκδοση της smart για το fortwo, που έκανε την εμφάνισή της στο Παρίσι επισημαίνει ακριβώς αυτό. Διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την smart η έκδοση pureblack του fortwo θα είναι διαθέσιμη τόσο με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και με τον ηλεκτρικό κινητήρα. Φυσικά η νέα pureblack έκδοση ξεχωρίζει για το μαύρο και τις πολλές αποχρώσεις του που έχουν χρησιμοποιήσει οι άνθρωποι της εταιρίας για να “ντύσουν” αυτή την ειδική έκδοση. Τα κύρια μέρη του αμαξώματος είναι βαμμένα μαύρα ματ, ενώ ο tridion “κλωβός” ασφαλείας είναι φινιρισμένος σε ματ σατινέ.

smart-fortwo-edition-pureblack-640-1

Advertisement
Advertisement

Το μαύρο ματ “σπάει” οπτικά το μαύρο γυαλιστερό που το βλέπουμε σε διάφορα σημεία του fortwo, όπως είναι το πλαίσιο του παραθύρου της πίσω πόρτας, τα μαρσπιέ, ο αεροδυναμικός διαχύτης του προφυλακτήρα και οι ζάντες. Το κόκκινο είναι το χρώμα που επέλεξε η εταιρία για να συνοδεύσει κάποιες εξωτερικές λεπτομέρειες της pureblack έκδοσης και κάνει την εμφάνισή του στους προφυλακτήρες, στη γρίλια αλλά και στις ζάντες των 16 ιντσών.

smart-fortwo-edition-pureblack-640

Παρόμοιο είναι το μοτίβο που έχει ακολουθήσει η smart στο εσωτερικό του fortwo με το κόκκινο να είναι επίσης το μόνο συνοδευτικό χρώμα κάνοντας την εμφάνισή τους τόσο στης ραφές των καθισμάτων και στην κεντρική επένδυσή τους όσο και στο τιμόνι.

Advertisement

smart-fortwo-edition-pureblack-640-2

Η edition pureblack που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία βελτιώσεων BRABUS θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία στο κοινό τους ερχόμενους μήνες, σύμφωνα με την smart, με τα πρώτα μοντέλα να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους το νέο έτος.

Advertisement