Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Kodiaq coupe: Πιάστηκε στα πράσα σε δοκιμές

Ελλάδα 16:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Skoda Kodiaq coupe: Πιάστηκε στα πράσα σε δοκιμές

ΝΕΑ

Skoda Kodiaq coupe: Πιάστηκε στα πράσα σε δοκιμές

ΝΕΑ

Νέες φωτογραφίες του ερχόμενου Kodiaq coupe κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου με το νέο SUV της Skoda να παρουσιάζεται σε μία μορφή που όλα δείχνουν ότι θα είναι και αυτή με την οποία θα περάσει και στην παραγωγή. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα ο κατασκοπικός φακός εντόπισε, όχι ένα, ούτε δύο αλλά ένα μικρό στόλο από παρακαρισμένα Kodiaq coupe, με μερικά εκ των οποίων να φέρουν ελάχιστο καμουφλάζ.

skoda-kodiaq-gt-spy-640

Η κατασκευή του νέου SUV της Skoda θα πραγματοποιείται στην Κίνα, από την Shanghai-Volkswagen και το μοντέλο θα είναι αποκλειστικά 5θέσιο δεν θα υπάρχει 7θέσια διαμόρφωση λόγω του σχήματος του πίσω μέρους). Το μήκος του είναι 4,6 μ. και το πλάτος θα ανέρχεται στα 1,8μ., με το μεταξόνιο να αγγίζει 2,79 μ. Το πότε θα το δούμε και στην Ευρώπη παραμένει άγνωστο αφού η Skoda δεν έχει καταλήξει για το μέρος που θα γίνεται η παραγωγή του αυτοκινήτου για τις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.

Advertisement
Advertisement

skoda-kodiaq-gt-spy-640-2

Στην Κίνα, όπου λογικά θα αρχίσει πρώτα την εμπορική του πορεία, το Kodiaq GT, όπως θα ονομάζεται λογικά θα είναι διαθέσιμο με δύο εκδόσεις του 2,0λιτρου TSI, στα 186 και στα 220 άλογα. Το DSG κιβώτιο θα αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου θα υπάρχουν διαθέσιμες δικίνητες αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις.