Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Kodiaq από 273 ευρώ/μήνα

Ελλάδα 10:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Kodiaq από 273 ευρώ/μήνα

ΝΕΑ

Skoda Kodiaq από 273 ευρώ/μήνα

ΝΕΑ

Το Skoda Kodiaq που πρωταγωνίστησε στην κατηγορία του σε ότι αφορά στις πωλήσεις του 2018, αποτελεί μία πλήρη πρόταση για ένα μεσαίο SUV με άφθονους χώρους, που μπορεί εύκολα να γίνει δικό σας, με δόσεις που ξεκινούν από 273 ευρώ ανά μήνα.

Advertisement
Advertisement

Το τσέχικο SUV ήρθε στη χώρα μας μέσα στο 2017 και άμεσα κέρδισε το αγοραστικό κοινό, ξεχωρίζοντας με την πρακτικότητα που προσφέρει (διαθέσιμο και 7θέσιο), την υψηλή άνεση, αλλά και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του.

Η Skoda εφοδιάζει το Kodiaq με υπέρ-τροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και diesel, στην πρώτη περίπτωση με τον 1.5lt turbo των 150 ίππων (με σύστημα μερικής απενεργοποίησης των κυλίνδρων) και στη δεύτερη με τον 2λιτρο TDI που χαρίζει 150 και 190 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα αποκάλυψε και επίσημα το Kodiaq RS, το ισχυρότερο diesel μοντέλο που έχει παρουσιάσει ποτέ, χάρη στον δίλιτρο 4κύλινδρο κινητήρα με τα δύο turbo και των απόδοση των 240 ίππων.

Ο πολύπλευρος χαρακτήρας του μοντέλου τονίζεται από το γεγονός πως διατίθεται και σε Scout έκδοση, για… λίγη περισσότερη περιπέτεια. Όλα αυτά σε ένα σύγχρονης εμφάνισης μοντέλο, που παρά τον όγκο του δεν χάνει σε γοητεία.

Advertisement

Και φυσικά, ως… Skoda, χαρίζει αμίμητα επίπεδα χώρων, που συνδυάζονται με απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας ŠKODA CONNECT.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως μέσα σε μόνο δύο χρόνια, η παραγωγή του Kodiaq έχει ξεπεράσει τα 250.000 οχήματα.

Advertisement

To SUV της τσέχικης μάρκας μπορεί να γίνει δικό σας με τιμές που ξεκινούν από τα 26.280€, με τον 1.5 TSI κινητήρα των 150 αλόγων, με την κίνηση στον εμπρός άξονα και επίπεδο εξοπλισμού Ambition.

Αλλά το σημαντικότερο, με μηνιαία δόση που ξεκινά από τα 273 ευρώ το μήνα χάρη στο νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου ŠKODA Clever Plan, που σας προσφέρει νέες επιλογές και εγγυάται τη βέλτιστη χρηματοδότηση. Σε συνεργασία με τη Volkswagen Bank, σας παρέχονται σημαντικές υπηρεσίες, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, σε προγράμματα που προσφέρουν για 4 χρόνια εγγύηση & ασφάλεια, δυνατότητα προσθήκης service για 4 χρόνια – η οποία συνοδεύεται με δωρεάν οδική βοήθεια – αλλά και δυνατότητα χρηματοδότησης Balloon.

Advertisement

Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.