Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Kamiq Scoutline: Το City SUV αποκτά περιπετειώδη εμφάνιση

Ελλάδα 21:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Kamiq Scoutline: Το City SUV αποκτά περιπετειώδη εμφάνιση

ΝΕΑ

Skoda Kamiq Scoutline: Το City SUV αποκτά περιπετειώδη εμφάνιση

ΝΕΑ

Το Skoda Kamiq είναι το πρώτο SUV της μάρκας που αποκτά έκδοση Scoutline, με νέο επίπεδο εξοπλισμού ξεχωριστά στοιχεία αμαξώματος και LED πίσω φώτα. Θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο του 2020

Advertisement
Advertisement

 

Η Skoda θα προσθέσει μια έκδοση Scoutline στην οικογένεια του Kamiq. Το νέο μοντέλο θα διαθέτει μαύρες πλαστικές προεκτάσεις στα φτερά, μεταλλικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα, ζάντες αλουμινίου μεγαλύτερης διαμέτρου (17 ή 18 ιντσών) και LED πίσω φωτιστικά σώματα. Έτσι το SUV πόλης, αποκτά με στοιχεία… περιπέτειας έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Πρώτη δοκιμή: Νέο Skoda Kamiq 1.0 TSI 116 PS

Advertisement
Advertisement

Η εμφάνιση του Kamiq Scoutline, εκτός από τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά, έχει ένα ειδικό εμπρόσθιο σπόιλερ με προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και έναν οπίσθιο διαχύτη. Όλα είναι βαμμένα στο ίδιο ασημί χρώμα, όμως είναι χρωματισμένα, τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών και οι ράγες οροφής. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται φιμέ τζάμια (απόχρωση SunSet) σε συνδυασμό με επιχρωμιωμένα πλαίσια στις πόρτες. Οι ζάντες αλουμινίου (μοντέλο Braga) των 17 ιντσών (και οι Crater 18 ιντσών) έχουν γυαλιστερό ανθρακί χρώμα.

Το εσωτερικό του μικρού Scoutline, διατηρεί το πλεονέκτημα των χώρων και είναι διακοσμημένο με «ξύλινη» επένδυση (στάνταρ εξοπλισμός) ή σκούρες βουρτσισμένες μεταλλικές επιφάνειες (προαιρετική επιλογή). Η εμφάνιση συμπληρώνεται με τα χρωμιομένα πλαίσια των αεραγωγών. Τα πεντάλ διαθέτουν καλύμματα αλουμινίου. Τα μπροστινά καθίσματα είναι ρυθμιζόμενα σε ύψος και προσφέρονται με την ειδική ταπετσαρία Scoutline κατασκευασμένη από ύφασμα ThermoFlux (που αναπνέει) και μικροϊνών Suedia, το τιμόνι, ο μοχλός χειρόφρενου και ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων έχουν δερμάτινο φινίρισμα. Ο λευκός, κόκκινος και πορτοκαλί φωτισμός περιβάλλοντος LED φωτίζει την κεντρική κονσόλα, τα διαμερίσματα αποθήκευσης στις πόρτες, τις λαβές των θυρών και χαμηλά στο χώρο για τα πόδια των επιβατών.

Έκδοση Monte Carlo για το Skoda Kamiq

Advertisement

Το Skoda Kamiq Scoutline διατίθεται με όλα τα χρώματα της Skoda και το πλήρες φάσμα κινητήρων της σειράς, το οποίο περιλαμβάνει τρεις βενζινοκινητήρες, ένα πετρελαίου και G-TEC (CNG) με φυσικό αέριο, με ισχύ από 90 ως 150 ίππους.

Advertisement