Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση Monte Carlo για το Skoda Kamiq

Ελλάδα 17:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση Monte Carlo για το Skoda Kamiq

ΝΕΑ

Έκδοση Monte Carlo για το Skoda Kamiq

ΝΕΑ

Μετά το Fabia Monte Carlo αλλά και το ντεμπούτο του Scala Monte Carlo, η Skoda εισάγει τώρα το ίδιο υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και στο μικρό crossover της, το Kamiq.

Advertisement
Advertisement

 

Ξεκινώντας από έξω, το Kamiq Monte Carlo υιοθετεί full LED προβολείς όπως επίσης και ένα γυαλιστερό μαύρο πλαίσιο γύρω από την εμπρός μάσκα. Αρκετό μαύρο παρατηρούμε στον προφυλακτήρα και τα καπάκια των καθρεπτών, ενώ οι ράγες οροφής και τα πλαϊνά είναι βαμμένα επίσης με σκούρο χρώμα. Ακόμα και το logo “SKODA” στην πίσω πόρτα είναι πλέον μαύρο, όπως και το αντίστοιχο του “KAMIQ”. Οι εξωτερικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν επίσης φώτα οροφής full-LED, πανοραμική ηλιοροφή, σκούρα πίσω παράθυρα, διαχύτη καθώς και ειδικό σήμα που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη έκδοση. Το Skoda Kamiq Monte Carlo του 2020 θα φορά ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ωστόσο, όσοι επιθυμούν να ξοδέψουν επιπλέον θα είναι σε θέση να επιλέξουν το σύνολο των 18 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα, το κομψό συμπαγές crossover διαθέτει σπορ καθίσματα με ρυθμιζόμενο ύψος, ενσωματωμένα προσκέφαλα και το χαρακτηριστικό σχέδιο στην ταπετσαρία της έκδοσης Monte Carlo. Η κόκκινη ραφή δημιουργεί μια οπτική αντίθεση σε μια κυρίως μαύρη καμπίνα, ενώ, τιμόνι, χειρόφρενο και επιλογέας είναι ενδεδυμένα με διάτρητο δέρμα. Όπως και το Scala Monte Carlo, η νέα έκδοση Kamiq διαθέτει κόκκινο LED φωτισμό περιβάλλοντος χώρου και ειδική εσωτερική διακόσμηση, προκειμένου να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας από κάτω. Στα πεντάλ συναντάμε αλουμίνιο, ενώ υπάρχουν και αρκετές λεπτομέρειες χρωμίου. Τα μαύρα logo “KAMIQ” στα πλευρικά μαρσπιέ και τα νέα πατάκια ολοκληρώνουν την αναβαθμισμένη εμφάνιση της έκδοσης Monte Carlo. Το Škoda Kamiq Monte Carlo θα κυκλοφορήσει στο τελευταίο τρίμηνο του έτους και θα είναι διαθέσιμο με όλους τους κινητήρες.