Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Kamiq GT για την αγορά της Κίνας

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Kamiq GT για την αγορά της Κίνας

ΝΕΑ

Skoda Kamiq GT για την αγορά της Κίνας

ΝΕΑ

Η Skoda κυκλοφόρησε τα σκίτσα του νέου Kamiq GT SUV για την αγορά στην Κίνα (το πέμπτο μοντέλο της εκεί). Η παγκόσμια πρεμιέρα του θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου στην Tianjin.

Advertisement
Advertisement

 

Η Skoda κυκλοφόρησε δύο σκίτσα δίνοντας μια πρώτη εικόνα του νέου Kamiq GT SUV. Όπως και με το Skoda Kodiaq GT, το δεύτερο SUV coupé της Τσεχικής μάρκας, θα προσφέρεται αποκλειστικά για την κινεζική αγορά και βάζει το concept Skoda Vision GT σε όχημα παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Το εξωτερικό σκίτσο του νέου Kamiq GT υπογραμμίζει τη σπορ και δυναμική του εμφάνιση με ένα ξεχωριστό εμπρός μέρος και μια κομψή, ρέουσα γραμμή της οροφής η οποία καταλήγει σε μια πίσω αεροτομή. Οι γραμμές του οχήματος είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις των νέων Κινέζων πελατών. Η σχεδίαση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της SAIC Skoda στην Κίνα και της ομάδας Skoda Design στην Τσεχική Δημοκρατία και έχει σαν βάση το concept car Skoda Vision GT, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της  Shenzhen τον Ιούνιο του 2019.Το εσωτερικό του Kamiq GT προσφέρει ένα μίγμα από στιβαρή εμφάνιση SUV και σπορ χαρακτηριστικά, όπως τα sport καθίσματα, που προσφέρουν πολύ καλή πλευρική στήριξη.

Η πρεμιέρα του Skoda Kamiq GT θα παρουσιαστεί στις 4 Νοεμβρίου στην πόλη Tianjin. Η Κίνα, είναι η πιο σημαντική αγορά της Skoda και θα γίνει η μόνη χώρα στον κόσμο όπου η τσεχική μάρκα προσφέρει πέντε μοντέλα SUV.