Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκίτσο του νέου VW Amarok

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκίτσο του νέου VW Amarok

ΝΕΑ

Σκίτσο του νέου VW Amarok

ΝΕΑ

Βασισμένη στο σκίτσο που δόθηκε ως teaser στη δημοσιότητα από την VW, η ψηφιακή απεικόνιση του νέου Amarok δείχνει ένα κομψό αλλά και σκληροτράχηλο pick-up.

Advertisement
Advertisement

Μετά τη δημοσιοποίηση από την Volkswagen ενός σκίτσου- teaser για το νέο Amarok που αποτελεί την πρόταση της Γερμανικής εταιρείας στην κατηγορία των piack ups, η Kolesa δημιούργησε μια ψηφιακή απεικόνιση που μπορούμε να πούμε με αρκετή σιγουριά πως κινείται στη σωστή κατεύθυνση σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική του Amarok. Κι αυτό γιατί ως «βάση» για την απεικόνιση αυτή, έχει χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφία από την υπάρχουσα έκδοση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Εύλογα, η νέα γενιά του Amarok, θα είναι μια εξέλιξη της προηγούμενης σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση. Στο μπροστινό μέρος βρίσκουμε πολλά διακοσμητικά νίκελ ή άβαφτο αλουμίνιο (μάλλον το δεύτερο) που συνδέει το επάνω μέρος της μάσκας με το χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα, ο οποίος εκτείνεται σε ρόλο ποδιάς, μέχρι κάτω από τον κινητήρα. Η δημιουργία μιας μορφής «Χ» στο μπροστινό μέρος, εντείνει τη σκληροτράχηλη σχεδιαστική διάθεση. Για το νέο μοντέλο που αναμένεται μέσα στο 2022 να κάνει την επίσημη εμφάνισή του, δεν υπάρχουν –φυσικά- άλλες λεπτομέρειες για τεχνικά χαρακτηριστικά αναφορικά με τον κινητήρα ή τη μετάδοση. Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο πως η γνωστή «πολιτική» με τα diesel και τα βενζινοκίνητα σύνολα, θα συνεχιστεί και στη νέα έκδοση το μοντέλου.