Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Σκι σαν ουράνιο τόξο! (vid)

Ελλάδα 9:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκι σαν ουράνιο τόξο! (vid)

Men + Speed

Σκι σαν ουράνιο τόξο! (vid)

Men + Speed

O σκιέρ Marcel Hirscher είπε ότι για τον ίδιο αποτέλεσε μια σουρεάλ εμπειρία και ήταν απλά φανταστικό! Έκανε ένα κλιπ, στο οποίο καταφέρνει να κάνει μια χιονισμένη πλαγιά έναν χρωματιστό καμβά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Όταν μια ειδικά σχεδιασμένη και δύσκολη πίστα υποδέχεται έναν 4 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή είναι αναμενόμενη η δράση. Στην περίπτωση του Αυστριακού Marcel Hirscher όμως, η διαδρομή είχε και χρώματα! Ο Hirscher κατέβηκε την πίστα πάνω από «πόρτες» γεμάτες με χρώματα σε σκόνη και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!

«Δεν μπορούσα να κάνω σκι με την ταχύτητα που τρέχω στους αγώνες, αν και η πίστα ήταν πολύ απότομη στο πρώτο σκέλος με κλίση 75%» εξηγεί. «Σε κάθε πόρτα τυφλωνόμουν για κλάσματα του δευτερολέπτου, επειδή έπρεπε να περάσω μέσα από ένα σύννεφο από κίτρινο και μπλε χρώμα».

Στην ερώτηση γιατί συμμετείχε σε αυτό το project, απάντησε: «Θέλησα να δώσω έναν νέο, cool αέρα στο σκι και να δημιουργήσω αξέχαστες εικόνες. Νομίζω πως τα κατάφερα!»

Advertisement
Advertisement

Απολαύστε το βίντεο…

Πηγή: RedBull.com