Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi TT: Παραμένει στην γκάμα της φίρμας;

Ελλάδα 14:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi TT: Παραμένει στην γκάμα της φίρμας;

ΝΕΑ

Audi TT: Παραμένει στην γκάμα της φίρμας;

ΝΕΑ

Από πρόσφατες δηλώσεις του CEO Bram Schot προκύπτει πως για την Audi δεν έχει τελειώσει το θέμα ΤΤ, τουλάχιστον ως όνομα.

Advertisement
Advertisement

 

Κατά πάσα πιθανότητα πάμε σε μια μελλοντική εκδοχή του μοντέλου που θα είναι ηλεκτρική και θα διατηρήσει την κοδική ονομασία «ΤΤ». Αυτό αποκαλύπτει εμμέσως ο CEO της Audi, Bram Schot που έδωσε και μια επιπλέον πληροφορία. Το μελλοντικό ηλεκτρικό ΤΤ, θα διατεθεί με τιμή αγοράς παραπλήσια του συμβατικού μοντέλου που υπάρχει σήμερα. Από εκεί και πέρα όμως, περισσότερα στοιχεία για το νέο ΤΤ δεν έχουν προκύψει, ούτε από διαρροές, ούτε και από φήμες.

Advertisement
Advertisement

Συνεπώς, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία αναφορικά με την αισθητική του αμαξώματος, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και το πότε θα παρουσιαστεί στις αγορές για τις οποίες προορίζεται. Πιθανολογούμε πως ως βάση για το «χτίσιμο» του νέου ΤΤ, θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα MEB του Ομίλου VW, πάνω στην οποία έχει βασιστεί το VW ID 3 που περιμένουμε να δούμε στην τελική του μορφή, μέσα στο επόμενο έτος.

Advertisement

Η υπάρχουσα γενιά του ΤΤ, θα παραμείνει κοντά μας σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας, μέχρι το 2022 οπότε και έχουμε κάποια χρόνια ακόμα για να ευχαριστηθούμε την εκδοχή με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης πριν περάσουμε στην εποχή του ηλεκτρισμού και σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων. Θυμίζουμε πως το πρόσφατο facelift του ΤΤ έγινε το περασμένο έτος, με αισθητικές επεμβάσεις που τόνιζαν ακόμα περισσότερο το δυναμικό του χαρακτήρα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που βλέπετε στο άρθρο και αφορούν την έκδοση RS.

Advertisement