Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σειρά μοντέλων «Ν» από τη Hyundai

Ελλάδα 14:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σειρά μοντέλων «Ν» από τη Hyundai

ΝΕΑ

Σειρά μοντέλων «Ν» από τη Hyundai

ΝΕΑ

Όπως έχουμε δει και από άλλες μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, έτσι και η Hyundai θα «ξεχωρίσει» μια σειρά από μοντέλα με έντονη τη sport διάθεση, φτιάχνοντας μια γκάμα «Ν». Η αρχή έγινε με το i30 N και ακολούθησε το Veloster N στο Ντιτρόιτ, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα έχουμε κι αλλά μοντέλα «Ν» στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η εμφάνιση του νέου Veloster σε έκδοση «N» στο Ντιτρόιτ, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για το πολύ θετικό μήνυμα που έχει λάβει η Hyundai από το κοινό, αναφορικά με τα sport μοντέλα της. Την αρχή έκανε με το πολύ δυναμικό i30 και τώρα με το Veloster N των 275 ίππων, δείχνει πως οι σχετικές εκδόσεις θα έχουν και συνέχεια στη γκάμα της εταιρείας.

2019-hyundai-veloster-n-boi-530

Ο Albert Biermann που έχει αναλάβει το τμήμα «N» της Hyundai, μετά από μακροχρόνια θητεία στο θρυλικό M Division της BMW, λέει πως υπάρχει «χώρος» στην αγορά και διάθεση από την εταιρεία, να λανσάρει και άλλα sport μοντέλα. Ανοίγοντας μάλιστα τη γκάμα «Ν» προς τα κάτω. Στο μεταξύ να πούμε για το Veloster N πως θα είναι διαθέσιμο στις αγορές προς τα τέλη του 2018, με το δίλιτρο turbo κινητήρα, τους 275 ίππους του και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, «χτίζοντας» και αυτό με τη σειρά του το μύθο γύρω από το γράμμα που όπως φαίνεται θα χαρακτηρίζει στις εστιασμένες στην οδηγική χαρά εκδόσεις.

Advertisement

2019-hyundai-veloster-n-boi-640