Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία της Πέτρος Πετρόπουλος με τη Maxus

Ελλάδα 2:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεργασία της Πέτρος Πετρόπουλος με τη Maxus

ΝΕΑ

Συνεργασία της Πέτρος Πετρόπουλος με τη Maxus

ΝΕΑ

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ προχώρησε σε νέα συνεργασία με τη Maxus, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου κατασκευής αυτοκινήτων στην Κίνα, της SAIC.

Advertisement
Advertisement

Στην επέκταση των δραστηριοτήτων της προχώρησε η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, η οποία προχώρησε σε νέα συνεργασία με τη Maxus, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου κατασκευής αυτοκινήτων στην Κίνα, της SAIC. Η τελευταία πρωταγωνιστεί στην κατασκευή κυρίως ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων

Η δύναμη της Maxus και ο λόγος της επιτυχημένης πορείας της ξεκινάει από την καθαρή στόχευση και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Οι νέες τεχνολογίες, όπως η ηλεκτροκίνηση, η έξυπνη συνδεσιμότητα, της δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσει συγκριτικά πλεονεκτήματα στην νέα εποχή.

Advertisement
Advertisement

Στην ελληνική αγορά, μετά την είσοδο και παρουσίαση του Maxus EV80, η γκάμα επεκτείνεται με την επόμενη γενιά EV, του e-Deliver 9 με το πλέον σύγχρονο design και εξαιρετικές αποδόσεις στην ηλεκτροκίνητη έκδοση του, ενώ διατίθεται και σε πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα Euro6D, και με πλήρεις επιλογές διαστάσεων, για κάλυψη πολλών μεταφορικών αναγκών.

Αιχμή αποτελεί η είσοδος στην μικρή κατηγορία των van, με το μοντέλο e-Deliver 3, που σχεδιάστηκε από την αρχή σαν αμιγώς ηλεκτροκίνητο, προσφέροντας εμβέλεια μέχρι και 300 χλμ. για διανομές εντός πόλης, αποτελώντας μια ανταγωνιστική λύση στην κατηγορία.

Advertisement

To Maxus  e-Deliver 3 διατίθεται σε τρεις (3) εκδόσεις μεταξονίου, ενώ τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ των 122 PS και 255 Nm ροπής. Ακόμη υπάρχουν δύο εκδόσεις μπαταριών χωρητικότητας 35 KWh και 52,5 kWh, με τη φόρτισή τους από το 0 στο 80% να απαιτεί 45 λεπτά (μέσω ταχυφορτιστή).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιοι και γιατί φοβούνται το Apple Car;
Πότε θα δούμε πραγματικά φτηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στην Ευρώπη;
Το συνθετικά καύσιμα ίσως να είναι το μέλλον!

 

 

Advertisement