Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία Polestar και Koenigsegg

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία Polestar και Koenigsegg

ΝΕΑ

Συνεργασία Polestar και Koenigsegg

ΝΕΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας που αποκαλύφθηκε μέσω των social media, μεταξύ των Polestar και Koenigsegg.

Advertisement
Advertisement

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο της συνεργασίας, είναι περιορισμένες, αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται δείχνουν το πρωτότυπο Gemera της Koenigsegg, καθώς και το Polestar Precept- οπότε εύλογα εμείς σκεφτόμαστε πως θα πρέπει να περιμένουμε κάτι που θα έχει στοιχεία και από τις δύο αυτές προτάσεις. Από την Koenigsegg το μήνυμα είναι «Κάτι συναρπαστικό έρχεται σύντομα», ενώ και η Polestar κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με ένα αντίστοιχο μήνυμα που προσδιορίζει και το μέρος: «Κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει στη δυτική ακτή της Σουηδίας».

Advertisement
Advertisement

Και οι δύο δημοσιεύσεις δήλωσαν επίσης ότι «μείνετε συντονισμένοι» και έφεραν το hashtag #KoenigseggXPolestar. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω σχετικά με τη συνεργασία των δύο εταιρειών, αν και το παρελθόν αλλά και το μέλλον τους έτσι όπως το έχουμε δει από τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν οι ίδιες παρουσιάσει και αφορά υπάρχοντα ή μελλοντικά μοντέλα, είναι αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον.