Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία Mercedes-Benz και Apple

Ελλάδα 15:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία Mercedes-Benz και Apple

ΝΕΑ

Συνεργασία Mercedes-Benz και Apple

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz ανακοινώνει την ένταξη της εφαρμογής Apple Music στις νέες C-Class, S-Class και EQS.

Advertisement
Advertisement

Οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται ήδη στο εξελιγμένο σύστημα infotainment της γερμανικής εταιρείας, το γνωστό μας MBUX εμπλουτίζονται περαιτέρω, αυτή τη φορά χάρη στην προσθήκη της μουσικής βιβλιοθήκης της Apple, η οποία φέρει την ονομασία Apple Music.

Χάρη στην ένταξη της παραπάνω εφαρμογής οι κάτοχοι, όπως και οι επιβάτες των νέων Mercedes-Benz C-Class, S-Class, αλλά και της ηλεκτρικής ναυαρχίδας EQS θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μία λίστα που περιλαμβάνει συνολικά 75 εκατομμύρια τραγούδια. Επίσης, θα μπορούν να ακούσουν διαφορετικές, έτοιμες playlist, τόσο από την Apple, όσο και μέσω των προγραμμάτων Spotify, Amazon Music, TIDAL, QQ Music και Genie Music. Τα δύο τελευταία λειτουργούν αποκλειστικά στις αγορές της Κίνας και Ν. Κορέας. Δεν θα λείπει επίσης η επιλογή ανάμεσα σε επιλεγμένους ψηφιακούς ραδιοσταθμούς.

Advertisement
Advertisement

Για την καλύτερη και πιο εύκολη χρήση του Apple Music, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέγουν το αγαπημένο τους τραγούδι, ή λίστα μέσω φωνητικών εντολών και να το απολαμβάνουν μέσω του υψηλής πιστότητας ηχοσυστήματος 4D Burmester.

Να αναφερθεί ότι οι κάτοχοι των μοντέλων Mercedes-Benz θα μπορούν να κατεβάσουν την συγκεκριμένη επιλογή, πληρώνοντας την ανάλογη συνδρομή, ενώ στην περίπτωση παλαιότερων μοντέλων με σύστημα MBUX, η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί μέσω over-the-air αναβάθμισης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται η νέα έκδοση του συστήματος BMW iDrive
Το VW Project Trinity επαναπροσδιορίζει την έννοια του αυτοκινήτου
Mercedes-Benz EQA: Το κορυφαίο σύστημα πολυμέσων

Advertisement