Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεχίζεται η εξέλιξη του Ford Maverick

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεχίζεται η εξέλιξη του Ford Maverick

ΝΕΑ

Συνεχίζεται η εξέλιξη του Ford Maverick

ΝΕΑ

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σχετικά με το επερχόμενο «μικρό» pickup της Ford, το οποίο θα χρησιμεύσει ως «βασική» επιλογή, κάτω από το Ranger.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα, η εμφάνιση του αυτοκινήτου για το οποίο έχει αρχίσει εδώ και καιρό η συζήτηση από τη μεριά της Ford, ήταν ένα πραγματικό μυστήριο, μια και δεν είχαμε την παραμικρή ένδειξη και καταφεύγαμε σε renders αμφιβόλου προελεύσεως.

Ο «κατασκοπευτικός» φακός όμως πρόσφατα το συνέλαβε κατά τη διάρκεια δοκιμών στις ΗΠΑ. Αν και έντονα καμουφλαρισμένο, το Maverick μας δίνει ένα σημαντικό στοιχείο για την τοποθέτησή του στην αγορά, μια και σε αυτή του την εμφάνιση, είχε «συνοδεία» κάποια Ranger– που προφανώς εξυπηρετούσαν την ανάγκη της σύγκρισης για τους τεχνικούς της Ford σε πραγματικό χρόνο και άμεσα συγκρίσιμες συνθήκες. Από τις πρώτες αυτές εικόνες λοιπόν, προκύπτει πως το Maverick είναι μικρότερο από το Ranger και παρά το γεγονός πως η καρότσα του παραμένει καλυμμένη τελείως, βλέπουμε πως είναι αρκετά χαμηλότερο και λίγο πιο στενό.

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για προβλέψεις αναφορικά με τους κινητήρες του νέου μοντέλου, η πλατφόρμα C2 που χρησιμοποιεί η Ford για το Maverick είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εφοδιάζεται το μοντέλο με κινητήρες εγκάρσιας τοποθέτησης. Αντίστοιχα, σίγουρο πρέπει να θεωρείται και το ότι οι επιλογές θα είναι μόνο 4κύλινδρες σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες, ενώ η μετάδοση της κίνησης θα αφορά στη βασική έκδοση μόνο τους εμπρός τροχούς, με την τετρακίνηση να είναι χαρακτηριστικό των πιο πλούσιων εκδόσεων αλλά και συγκεκριμένων εκδόσεων κινητήρα- απόδοσης.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Πρώτη εικόνα του ηλεκτρικού Ford F-150

Ακόμα πιο ελκυστικό το νέο Ford Kuga

Advertisement

Ford Bronco: Πότε ξεκινά η παραγωγή του; (VIDEO)