Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συλλάβαμε “στα πράσα” την ανανεωμένη Porsche Cayenne

Ελλάδα 18:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συλλάβαμε “στα πράσα” την ανανεωμένη Porsche Cayenne

ΝΕΑ

Συλλάβαμε “στα πράσα” την ανανεωμένη Porsche Cayenne

ΝΕΑ

Η Porsche ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne, μάλιστα, μόλις λίγους μήνες μετά την επίσημη αποκάλυψη της ολοκαίνουργιας 992 στην Κρήτη.

Advertisement
Advertisement

Αυτές οι αποκλειστικές φωτογραφίες των κατασκόπων υποδηλώνουν ότι το δημοφιλές SUV της Στουτγάρδης είναι έτοιμο να δεχθεί βαρύ ανασχεδιασμό προκειμένου να παραμείνει επίκαιρο ενόψει σκληρού ανταγωνισμού.

Το βαρύ καμουφλάζ τόσο εμπρός όσο και πίσω κάνει τα πάντα λίγο πιο δύσκολα στο να το δει κανείς και να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, αλλά είναι δυνατό να διακρίνουμε τους νέους, πιο λεπτούς προβολείς καθώς επίσης και μια νέα μπροστινή ποδιά. Στο πίσω μέρος, οι άνθρωποι της Porsche έχουν εγκαταστήσει πρωτότυπα φώτα, αν και περιμένουμε μια πιο boxier εμφάνιση, όπως ισχύει δηλαδή και στην τρέχουσα σειρά 911.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Cayenne θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της Porsche. Όπως η 992, έτσι και η ανανεωμένη Cayenne θα επωφεληθεί από τη νέα διεπαφή του χρήστη, τις αναβαθμισμένες οθόνες αφής – αλλά και έναν παρόμοιο επιλογέα ταχυτήτων με τον αντίστοιχο της 911.

Το τι θα υπάρχει κάτω από τα σωθικά της ανανεωμένης Cayenne παραμένει ακόμη ασαφές – όπως και η επιλογή των στυλ αμαξώματος στα οποία θα προσφερθεί. Εξάλλου, έχουμε ήδη τραβήξει φωτογραφίες μιας Cayenne Coupe, μιας ηλεκτρικής έκδοσης όπως επίσης και μιας πιο σπορ GT έκδοσης του φημισμένου γερμανικού SUV.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Porsche Cayenne με έως και 750 ίππους από την Techart

Η Porsche Cayenne των φτωχών

Advertisement

Μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες για τις υβριδικές Porsche Cayenne