Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Cayenne με έως και 750 ίππους από την Techart

Ελλάδα 14:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Porsche Cayenne με έως και 750 ίππους από την Techart

ΝΕΑ

Porsche Cayenne με έως και 750 ίππους από την Techart

ΝΕΑ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος υποβάλλει το SUV σε μηχανικές, αλλά και αισθητικές επεμβάσεις που βελτιστοποιούν την ισχύ αλλά και την αεροδυναμική αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Γνωστός για τις συναρπαστικές οπτικές αλλά και μηχανικές αναβαθμίσεις μοντέλων Porsche είναι ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Techart.

Τελευταίο μοντέλο που «περνά» από τα… χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού του είναι η Cayenne GTS, η ισχύς της οποίας αυξήθηκε από τα 460 στα 640 ps και από τα 620 Nm ροπής στα 870.

Advertisement
Advertisement

Οι εν λόγω επεμβάσεις επιτρέπουν στο βελτιστοποιημένο μοντέλο να ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 sec, και να απολαμβάνει τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Πέρα από την Cayenne GTS, η διαδικασία tuning είναι συμβατή και με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας του πολυτελούς SUV, συμπεριλαμβανομένων των S, E-Hybrid, Turbo και Turbo S E-Hybrid. Το τελευταίο, μάλιστα, φέρει περιθώρια εκτόξευσης της ισχύς του στα 750 ps και 1.030 Nm ροπής.

Advertisement

Οι επεμβάσεις, ωστόσο, δεν περιορίζονται στο μηχανικό σκέλος, μιας και προσφέρονται και αισθητικές αναβαθμίσεις με φόντο την αεροδυναμική. Το νέο Aerokit, λοιπόν, περιλαμβάνει ανθρακονημάτινη οροφή, νέο εμπρός προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένη πίσω αεροτομή, ενώ έχει προστεθεί και διαχύτης.

Advertisement

Το πακέτο, τέλος, περιλαμβάνει και μια ευρεία γκάμα ζαντών, απαρτιζόμενη από «απλές» αλλά και κάποιες πιο επιθετικές.

Σημειώνεται πως το εξωτερικό πακέτο αεροδυναμικής βελτιστοποίησης είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις της Cayenne με κοτσαδόρο, αλλά και σε όλα όσα ευθυγραμμίζονται με τις προδιαγραφές των ΗΠΑ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Νέα Porsche GT3 Cup: Εντυπωσιακή και ακόμα πιο ισχυρή

H Porsche επενδύει στα… ηλεκτροκαύσιμα

Αυτή είναι η πιο γρήγορη Porsche 993 (VIDEO)