Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σίγουρα αυτή η Corvette πάει για «ολική» (+video)

Ελλάδα 8:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίγουρα αυτή η Corvette πάει για «ολική» (+video)

ΝΕΑ

Σίγουρα αυτή η Corvette πάει για «ολική» (+video)

ΝΕΑ

Μια κόντρα στους δρόμους του San Bernardino καταλήγει σε ολική καταστροφή μιας Corvette C7.

Advertisement
Advertisement

Όταν μπαίνει στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις μια κόντρα σε δημόσιο δρόμο τότε πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου (εκτός από μυαλό) την πιθανότητα κάτι να πάει πολύ στραβά. Αυτό το κατάλαβε με τον σκληρό τρόπο ο οδηγός μιας Corvette C7 ο οποίος διέλυσε ολοκληρωτικά το αυτοκίνητό του.

Το γεγονός συνέβη στο San Bernardino της Καλιφόρνια και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της Corvette C7 τα «έβαλε» με μια άλλη Corvette. Έχοντας κάνει χρήση αλκοόλ και σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τράκαρε διαδοχικά σε δύο αυτοκίνητα πριν σταματήσει.

Advertisement
Advertisement

Από τις εικόνες φαίνεται η C7 να έχει διαλυθεί, με όλο το εμπρός μέρος να έχει… εξαφανιστεί. Ο κινητήρας V8 των 6,2 λίτρων έχει αποκοπεί από το υπόλοιπο αυτοκίνητο και βρίσκεται μερικά μέτρα μακριά από την Corvette, ενώ έχει ξηλωθεί τόσο το πλαϊνό μέρος όσο και ο πίσω άξονας με τους τροχούς. Ένα από τα αυτοκίνητα που χτύπησε η Corvette ήταν ένα Ford Edge το οποίο έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο εμπρός μέρος και το παρμπρίζ.

Ο οδηγός συνελήφθη αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και φαίνεται ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ο έλεγχος για αλκοόλ έδειξε ότι είχε κάνει χρήση, κάτι που σημαίνει ότι δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον να οδηγήσει οποιοδήποτε όχημα.

Advertisement

Βίντεο από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χορογραφία για να κλέψουν ένα τροχό από Corvette (+video)
Θέλεις Corvette Z06; Φτιάξε και τον κινητήρα της! (+video)
Το δίλημμα του Μπάϊντεν: Corvette ή ηλεκτρικά;