Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Shelby F-150 με περισσότερους από 775 ίππους!

Ελλάδα 17:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Shelby F-150 με περισσότερους από 775 ίππους!

ΝΕΑ

Shelby F-150 με περισσότερους από 775 ίππους!

ΝΕΑ

Το νέο Ford F-150 του 2021 μακιγιαρίστηκε ιδανικά φόρεσε τα καλά του και προτίθεται εκ νέου να κατακτήσει όλα τα ανεξερεύνητα μονοπάτια εκτός δρόμου. Η Shelby γνωρίζει καλύτερα…

Advertisement
Advertisement

Το βελτιωμένο pick up είναι κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπετε. Τα μεγάλα ελαστικά και το logo Shelby δεν αποκαλύπτουν όλα όσα κρύβονται κάτω από το δέρμα.

Υιοθετεί αναβαθμισμένη ανάρτηση με αμορτισέρ αλουμινίου Fox 2.5 μπροστά και πίσω. Η Shelby αναφέρει πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι πλήρως ρυθμιζόμενη και προσαρμόζεται άψογα στις εκάστοτε συνθήκες.

Τα πίσω ημιαξόνια αποτελούν μέρος των αναβαθμίσεων και φυσικά το μεγάλο pick up πατά σε μεγάλους τροχούς Shelby 22 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους BFGoodrich KO2.

Advertisement
Advertisement

Αισθητικά τώρα, ο κόσμος γνωρίζει ότι η Shelby αγαπά να επιδεικνύει το όνομά της. Μια τολμηρή πρόσθια μάσκα συνδυάζεται με ένα νέο κάλυμμα εμπρός προφυλακτήρα καθώς και εισαγωγές αέρα. Εάν δεν δείτε τα τεράστια γράμματα στη μάσκα, θα τα συναντήσετε άλλες δύο φορές στις πλευρές και στην καρότσα, πάνω από τα πίσω φώτα.

Η επένδυση του πίσω προφυλακτήρα είναι βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, όπως και οι πλευρικοί καθρέφτες αλλά και οι λαβές των θυρών. Το καπό υιοθετεί αεραγωγούς ram ενώ υπάρχουν και αυτοκόλλητα LeMans στην οροφή.
Το εσωτερικό έχει επίσης αναβαθμιστεί με δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα, επένδυση από ανθρακονήματα και λογότυπα “Shelby”.

Advertisement

Κάτω από το καπό φωλιάζει ο κορυφαίος κινητήρας V8 5,0 λίτρων 775 ίππων. Υπάρχει και έκδοση με ατμοσφαιρικό κινητήρα με ελαφρώς χαμηλότερο κόστος, αλλά κάθε Shelby F-150 διαθέτει φίλτρο υψηλής ροής σωληνώσεις από ανθρακόνημα, αναβαθμισμένη πεταλούδα και μπεκ ψεκασμού καυσίμου, νέο και μεγαλύτερο εναλλάκτη θερμότητας καθώς και σύστημα εξάτμισης Borla.

Advertisement

Το νέο Shelby F-150 όπως σωστά μαντέψατε κοστίζει πολύ ακριβά. Για την ισχυρή υπερτροφοδοτούμενη έκδοση υπολογίστε πάνω από 97.000 ευρώ. Να σας πούμε επίσης πως το “θηριώδες” pick up θα πωλείται εκτός από τις ΗΠΑ και σε άλλες επιλεγμένες αγορές του πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο γρήγορο είναι το Ford F-150 της αμερικάνικης αστυνομίας;
Το θηριώδες Shelby F-150 Super Snake
Shelby Super Snake Speedster: Το απόλυτο!