Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SERES: Τα νέα μοντέλα που θα δούμε το 2024

Ελλάδα 0:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SERES: Τα νέα μοντέλα που θα δούμε το 2024

ΝΕΑ

SERES: Τα νέα μοντέλα που θα δούμε το 2024

ΝΕΑ

Η στρατηγική παγκόσμιας ανάπτυξης της SERES με νέα προϊόντα ήταν το κεντρικό αντικείμενο συζήτησης του φετινού διεθνούς συνεδρίου του ομίλου.

Advertisement
Advertisement

Στην έδρα της SERES, στην πόλη Chongqing, οι προσκεκλημένοι από περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πλάνα της, να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της, αλλά και να βιώσουν από πρώτο χέρι την άνεση, τις επιδόσεις και την τεχνολογική εξέλιξη των αυτοκινήτων της.

Την ελληνική αντιπροσωπεία εκπροσώπησαν στο Overseas Business Conference ο κ. Γιώργος Σπανός, διευθύνων σύμβουλος της εισαγωγικής εταιρείας Σπανός ΑΕ, και ο κ. Παναγιώτης Καραβέλλας, Business Development Manager της SERES Hellas.

Στο φετινό διεθνές συνέδριο της SERES, μεταξύ άλλων, τονίστηκε η σημασία της κατηγορίας των SUV για την παγκόσμια επέκτασή της.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει μοντέλα SUV που ξεχωρίζουν σε πολυτέλεια, σε άνεση και σε νοημοσύνη, μελετώντας τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε χώρας, και χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που έχουν ήδη δοκιμαστεί στην κινεζική αγορά.

Εκεί, η SERES έχει ήδη μπει στο Top 5 των πωλήσεων μεταξύ των premium κατασκευαστών, λίγο πίσω από τις παραδοσιακές, γερμανικές δυνάμεις της κατηγορίας.

Η SERES διαθέτει ήδη ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ ακόμη 30 αγορές πρόκειται να προστεθούν στη λίστα της μέσα στο 2024.

Advertisement

Έτσι σκοπεύει να περάσει τις 50.000 πωλήσεις εκτός Κίνας αυτή τη χρονιά, με στόχο τις 200.000 ετησίως ως το τέλος τη δεκαετίας που διανύουμε.

Φέτος, θα λανσαριστούν συνολικά 6 νέα μοντέλα και εκδόσεις και θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής, της Αφρικής και τις Ν. Αμερικής.

Advertisement

Αυτά θα είναι η έκδοση Range Extender του SERES 5 και τα νέα SERES 7 και SERES 9.