Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Seat: Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην εξέλιξη

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Seat: Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην εξέλιξη

ΝΕΑ

Seat: Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην εξέλιξη

ΝΕΑ

Τα βραβεία Inventors Awards για άλλη μια φορά ανταμείβουν τη συμβολή και τις ιδέες των εργαζομένων της Seat, που μέσα στο 2015 παρήγαγαν με την τεχνογνωσία τους 39 νέες πατέντες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τα βραβεία αυτά αποσκοπούν να προωθήσουν την κουλτούρα της καινοτομίας μεταξύ των εργαζομένων, ενθαρρύνοντας τους να παρουσιάσουν τις ιδέες τους που συμβάλλουν στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας της εταιρείας και στην εξεύρεση καινοτόμων λύσεων.

Το 2015 υποβλήθηκαν συνολικά 122 προτάσεις από τους εργαζομένους, που οδήγησαν τελικά σε 39 πιστοποιημένες ευρεσιτεχνίες. Από αυτές, 26 είναι εθνικές και 13 με διεθνή εμβέλεια. Εξέχουσα θέση μεταξύ των ευρεσιτεχνιών που παρουσιάστηκαν ήταν οι προτάσεις για βελτιώσεις, νέες λύσεις ή εφαρμογές που σχετίζονται με τη τεχνολογία, τα προϊόντα και τους τομείς των πωλήσεων και marketing.

Advertisement
Advertisement

Τα Inventors Awards 2016, επιβράβευσαν ένα πρωτοποριακό σύστημα που ελέγχει τη γωνία κάμπερ των τροχών σε αγωνιστικά οχήματα με το Best International Patent, ενώ το βραβείο Best National Patent απονεμήθηκε στον παλλόμενο διακόπτη ανάφλεξης.

Στον τομέα της καινοτομίας, η εφαρμογή Park finder BCN, η οποία εμφανίζει κοντινά ελεύθερα σημεία στάθμευσης στη πόλη της Βαρκελώνης, επιλέχθηκε ως η καλύτερη ανάμεσα σε όλες τις προτάσεις.