Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SEAT: Σε τροχιά ρεκόρ οι πωλήσεις της εταιρίας

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SEAT: Σε τροχιά ρεκόρ οι πωλήσεις της εταιρίας

ΝΕΑ

SEAT: Σε τροχιά ρεκόρ οι πωλήσεις της εταιρίας

ΝΕΑ

H SEAT συνεχίζει να καταγράφει σημαντική άνοδο στις πωλήσεις των μοντέλων της για τη χρονιά που διανύουμε με τα αποτελέσματα του Οκτωβρίου να ενισχύουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της ισπανικής εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικότερα ο μήνας που μας πέρασε ήταν ο καλύτερος Οκτώβριος στην ιστορία της SEAT και κατέγραψε 43.900 πωλήσεις με την άνοδο να ανέρχεται στο 31,3% έναντι του ίδιου μήνα το 2018. Η εντυπωσιακή άνοδος οφείλεται εν μέρει και στις περσινές προσαρμογές στον κύκλο WLTP, με το νούμερο να ξεπερνά και τον καλύτερο Οκτώβρη στην ιστορία της εταιρίας που ήταν το 2017 με 40.200 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Για το δεκάμηνο του 2019, η SEAT κατέγραψε σε όλο τον κόσμο 498.700 πωλήσεις παρουσιάζοντας έτσι αύξηση της τάξης του 11,1% έναντι της ίδιας χρονικής περιόδου το 2018. Έτσι οι πωλήσεις της ισπανικής εταιρίας συνεχίζονται ανοδικά έπειτα και από τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα που κατέγραψε και για το εννεάμηνο του έτους.

Για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας ο Wayne Griffiths αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ των Ισπανών δήλωσε: “Μένουν ακόμη δύο μήνες πριν από το τέλος της χρονιάς και η SEAT έχει πουλήσεις σχεδόν 500.000 αυτοκίνητα, ένα νούμερο που έχει ξεπεράσει μόλις δύο φορές στα 70 χρόνια της ιστορίας της. Είμαστε σχεδόν σε θέση να κλείσουμε τη χρονιά με ένα νέο ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων και να πετύχουμε τον όγκο (σ.σ. στις πωλήσεις) που θα μας δώσει μια γερή βάση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του ερχόμενου έτους…Οι πωλήσεις της CUPRA αυξάνονται δυναμικά και έχουμε ήδη παραδώσει 20.600 οχήματα, τα οποία είναι 78,9% περισσότερα από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2018, χάρη στις επιδόσεις του CUPRA Ateca.”