Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Seat ετοιμάζει επίθεση!

Ελλάδα 4:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Seat ετοιμάζει επίθεση!

ΝΕΑ

Η Seat ετοιμάζει επίθεση!

ΝΕΑ

Η Seat υποστηρίζει πως ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη επιθετική προϊοντική πολιτική στην ιστορία της. Δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε…

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Μετά το Ateca, και κατά τη διάρκεια του 2017, η μάρκα θα ανανεώσει το Leon, θα λανσάρει την πέμπτη γενιά Ibiza και θα ολοκληρώσει την προϊοντική της επίθεση με το ντεμπούτο της στην κατηγορία των μικρών crossover με το νέο Arona. Ο Πρόεδρος της εταιρίας, Luca de Meo εξήγησε «το Leon, το Ibiza και το νέο Arona μαζί με το Ateca θα ενισχύσουν την Seat από άποψη εμπορική, οικονομική και θα βελτιώσουν την εικόνα της. Το 2017 πρόκειται να είναι μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τη φίρμα».

Το νέο Ateca, από τους πρώτους κιόλας μήνες λανσαρίσματός του, έχει συγκεντρώσει 21.000 παραγγελίες, περισσότερες από 39 εκατομμύρια επισκέψεις στο web και 1,5 εκατομμύρια configurations. Το Ateca X-Perience, εμπνευσμένο από τη φύση, πάει την ιστορία ένα βήμα παρακάτω.

Advertisement
Advertisement

Στο Παρίσι η εταιρία αποκάλυψε το όραμά της, με το συνδεδεμένο αυτοκίνητο ως το κλειδί για το μέλλον της αυτοκίνησης. Μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, είναι βέβαιο πως ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας θα βιώσει επαναστατικές καινοτομίες. Προκειμένου να ανταποκριθεί σε αυτές τις νέες προκλήσεις, η Seat έχει συστήσει την Easy Mobility Team, μία ομάδα που έχει οριστεί να οδηγήσει την μετεξέλιξη της εταιρείας σε σχέση με τους τομείς της ψηφιοποίησης και του R&D, της ικανοποίησης των πελατών και της ανάπτυξης.