Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To SEAT Cordoba στο προσκήνιο

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To SEAT Cordoba στο προσκήνιο

ΝΕΑ

To SEAT Cordoba στο προσκήνιο

ΝΕΑ

Η επίσημη αποκάλυψη πριν λίγες ημέρες του νέου SEAT Ibiza εμπνέει τους ανεξάρτητους σχεδιαστές για να δημιουργήσουν και άλλες εκδόσεις αμαξώματος του μοντέλου, όπως το νέο Ibiza ST (στέισον) ή ακόμη και το νέο Cordoba (σεντάν), που θα μπορούσε να επιστρέψει στη γκάμα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το Cordoba ήταν η σεντάν έκδοση του Ibiza που είχε δύο γενιές και έχει αποσυρθεί από το 2009, όντας ένα μικρό σεντάν με μήκος 4,28 μέτρων. Προς το παρόν η SEAT δεν έχει ανακοινώσει κάποια πρόθεση αναβίωσής του, ωστόσο εάν αυτό συμβεί τότε η ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που παρουσιάζουμε μας δείχνει το πως θα μπορούσε να είναι το νέο μοντέλο. Ουσιαστικά, το νέο Cordoba θα δανειστεί όλο το εμπρόσθιο τμήμα του από το καινούργιο SEAT Ibiza, με τον τρίτο πίσω όγκο να προσαρμόζεται στο αμάξωμα του μοντέλου, για να προσφέρει ένα μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ.

Advertisement
Advertisement

Εκτός πάντως από το Cordoba, στη δεύτερη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που παρουσιάζουμε, σας δείχνουμε και το πως μπορεί να είναι το νέο στέισον SEAT Ibiza ST. Το μοντέλο αυτό θα μπει στην παραγωγή και είναι δεδομένο ότι μέχρι τα τέλη της χρονιάς θα μας το δείξει η ισπανική μάρκα.