Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε πόσες ημέρες κατασκευάζονται τα δερμάτινα καθίσματα του Nissan Qashqai;

Ελλάδα 22:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε πόσες ημέρες κατασκευάζονται τα δερμάτινα καθίσματα του Nissan Qashqai;

ΝΕΑ

Σε πόσες ημέρες κατασκευάζονται τα δερμάτινα καθίσματα του Nissan Qashqai;

ΝΕΑ

Το κορυφαίο σε πωλήσεις SUV κυκλοφορεί στη νέα του γενιά εδώ και τρεις μήνες. Ξεχωρίζει για τις λεπτομέρειες και τα πολυτελή στοιχεία που συναντούμε ακόμα και στα καθίσματα.

Advertisement
Advertisement

Το Nissan Qashqai κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στους δρόμους το 2007. Από τότε έχουν παραχθεί περισσότερα από 3 εκατομμύρια μονάδες σε όλον τον κόσμο, γεγονός που αποτυπώνει και την τεράστια επιτυχία του. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην Ελλάδα με περισσότερα από 38.000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Η τελευταία γενιά του ιαπωνικού SUV έκανε την εμφάνισή της στα τέλη της περασμένης χρονιάς και όπως ήταν αναμενόμενο το αγοραστικό κοινό το τίμησε με την… ψήφο του.

Το νέο Qashqai διαθέτει πλήθος τεχνολογιών και αλλαγών που συμβαδίζουν με τις ανάγκες του κοινού. Χωρίς τρανταχτές εμφανισιακά αλλαγές, διατήρησε τον χαρακτήρα του δίνοντας βάρος σε ποιοτικά στοιχεία και τεχνολογίες που αφορούν στην ασφάλεια, στην άνεση κ.ά.

Advertisement
Advertisement

Η καμπίνα των επιβατών είναι αναβαθμισμένη, άνετη και χρηστική ενώ δεν λείπει η μεγάλη ψηφιακή οθόνη στην κεντρική κονσόλα που συνδέεται με οποιοδήποτε κινητό και μπορεί να παρέχει ακόμα και wi-fi σε 7 συσκευές.

Λεπτομέρεια και στα καθίσματα

Ένα στοιχείο που δεν φαίνεται αλλά το καταλαβαίνει και το αισθάνεται στην καθημερινότητα του ο χρήστης είναι η άνεση των καθισμάτων. Οι άνθρωποι της Nissan έχουν χρησιμοποιήσει καινούρια υλικά και η σχεδίαση είναι νέα.

Advertisement

Ωστόσο αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον με τα καθίσματα είναι πως η νέα σχεδίαση από δέρμα Nappa απαιτεί 25 ημέρες για την παραγωγή τους ενώ για να κεντηθεί η νέα τρισδιάστατη σχεδίαση καπιτονέ σε σχήμα διαμαντιού απαιτείται περισσότερο από 60 λεπτά.

Στα παραπάνω έχει προστεθεί και η πολυτέλεια της λειτουργίας μασάζ (για τα εμπρός καθίσματα) ενώ οδηγός και συνοδηγός μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία προγράμματα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nissan Qashqai: Με κορυφαία βαθμολογία στο Euro NCAP
Το head-up display του νέου Nissan Qashqai είναι… τεράστιο! (video)
Δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS