Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποιους επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας;

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ποιους επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας;

ΝΕΑ

Σε ποιους επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας;

ΝΕΑ

Οι παραβάτες θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει το πρόστιμο και να προσκομίσουν την άδεια κυκλοφορίας, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και την ταυτότητά τους – Ποιοι εξαιρούνται…

Advertisement
Advertisement

Γιορτές με τα αυτοκίνητά τους ή τα δίκυκλά τους θα κάνουν οι παραβάτες οδηγοί στους οποίους η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας έχει προβεί σε αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας τους.

Μάλιστα από τη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου οι πρώτοι παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων ξεκίνησαν να επισκέπτονται τα γραφεία της κεντρικής υπηρεσίας της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος) για να παραλάβουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους. Οι ώρες επιστροφής των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων των παραβατών οδηγών πραγματοποιείται από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο για να επιτευχθεί η επιστροφή των πινακίδων οι παραβάτες οδηγοί θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει το πρόστιμο και να προσκομίσουν και επιπλέον δικαιολογητικά όπως η άδεια κυκλοφορίας, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και την αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιβοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος.

Ωστόσο στους παραβάτες οδηγούς στους οποίους έχουν βεβαιωθεί παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια χώρα επαναφέρει πινακίδες, ασφάλεια και ποινές στα ποδήλατα;
Επιτόπιοι έλεγχοι στα ΙΧ με κατατεθειμένες πινακίδες κυκλοφορίας!
Σοκ! Πάνω από 19.200 κλήσεις σε μόλις μία εβδομάδα