Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποια χώρα δίνουν δίπλωμα οδήγησης χωρίς εξετάσεις!

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ποια χώρα δίνουν δίπλωμα οδήγησης χωρίς εξετάσεις!

ΝΕΑ

Σε ποια χώρα δίνουν δίπλωμα οδήγησης χωρίς εξετάσεις!

ΝΕΑ

Ο κορωνοϊός οδήγησε τις Αρχές να παρέχουν διπλώματα οδήγησης χωρίς δοκιμαστικές εξετάσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι έφηβοι θα λάβουν δίπλωμα χωρίς να περάσουν από τεστ οδήγησης σύμφωνα με νέους κανόνες της Πολιτείας Georgia των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχουν σχεδιαστεί και ληφθεί για τη μη διάδοση του κορωνοϊού δίδεται η δυνατότητα υπό προϋποθέσεις φυσικά να αποκτήσουν οι έφηβοι δίπλωμα οδήγησης χωρίς να δώσουν τις πρακτικές εξετάσεις οδήγησης. Ωστόσο οι έφηβοι για να αποκτήσουν την άδεια οδήγησης θα πρέπει να υπάρχει η έγκριση των γονιών τους!

Ο κυβερνήτης της συγκεκριμένης Πολιτείας των ΗΠΑ Brain Kemp έλαβε την απόφαση να αποκτούν δίπλωμα οδήγησης οι έφηβοι χωρίς εξετάσεις εξαιτίας των νέων δεδομένων που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Advertisement
Advertisement

Οι έφηβοι ηλικίας 16 ετών και άνω, προκειμένου να λάβουν το δίπλωμα οδήγησης χωρίς εξετάσεις, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει 40 ώρες οδήγησης ενώ βρίσκονται υπό επίβλεψη και στη συνέχεια οι γονείς τους μπορούν απλά να υπογράψουν μια φόρμα που θα αναφέρει πως το παιδί τους είναι ικανό να αποκτήσει το δίπλωμα οδήγησης.

Το μετρό είναι προσωρινό και ισχύει μόνο κατά την περίοδο της πανδημίας. Αναμένεται να αρθεί στα μέσα Μαΐου, αλλά μπορεί να συνεχιστεί εάν παραταθεί η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που ισχύει στη Πολιτεία της Georgia από τον Μάρτιο.

Ο Stormi Kenney, ο οποίος είναι κάτοχος τοπικής σχολής οδήγησης, είπε ότι οι νέοι οδηγοί πρέπει να πληρούν όλες τις άλλες απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των 40 ωρών πίσω από το τιμόνι ενώ βρίσκονται υπό επίβλεψη.

Advertisement

«Ελπίζω ότι οι περισσότεροι γονείς δεν θα καθησυχαστούν μόνο αυτές τις 40 ώρες, ελπίζω ότι οι περισσότεροι θα πάρουν το χρόνο και θα οδηγήσουν με τα παιδιά τους προτού να τους αφήσουν να αποκτήσουν την άδεια οδήγησης».

Η Lynn Ridenour, γονέας μιας εφήβου μαθήτριας, είπε ότι είχε ανησυχίες για το σχέδιο και επισήμανε ότι: «Νομίζω ότι θα ήταν ωφέλιμο να βλέπεις το παιδί-οδηγό με αμερόληπτο τρόπο. Νομίζω ότι θα ήταν ανώριμο εκ μέρους μου να την αφήσω να πάρει την άδεια οδήγησής της, χωρίς να γνωρίζει όλους τους νόμους.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα: Πάνω από 7,4 δισ. ευρώ τα έσοδα από τους φόρους στα ΙΧ!

Γιατί οι όμιλοι VW και Daimler «πιέζουν» την Merkel!

Advertisement

Έρχονται «τρελές» προσφορές για αυτοκίνητο…