Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δοκιμές εξέλιξης το ισχυρότερο Hyundai Sonata

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε δοκιμές εξέλιξης το ισχυρότερο Hyundai Sonata

ΝΕΑ

Σε δοκιμές εξέλιξης το ισχυρότερο Hyundai Sonata

ΝΕΑ

Μετά την διαβεβαίωση της Hyundai πως το νέο Sonata θα αποκτήσει σπορτίφ έκδοση N Line οι φωτογραφίες με τα πρωτότυπα δοκιμών το μοντέλου μαρτυρούν πως η ώρα της επίσημης παρουσίασης πλησιάζει.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά του μεγάλου σεντάν της Hyundai φέρνει μαζί της μια νέα πλατφόρμα και μπόλικη προηγμένη τεχνολογία αλλά για πρώτη φορά και έναν πιο σπορτίφ αέρα καθώς η εταιρία έχει ήδη αποκαλύψει πως η γκάμα θα εμπλουτιστεί και από μια πιο δυναμική έκδοση N Line.

Αυτό μάλιστα φαίνεται πως δεν θα αργήσει καθώς οι πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός από τα πρωτότυπα δοκιμών αποδεικνύει πως η εξέλιξη της έκδοσης Ν Line έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η γρήγορη έκδοση του Sonata που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Hyundai στις ΗΠΑ, θα χρησιμοποιεί υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.5 λίτρων με απόδοση που αναμένεται πως θα φθάνει τους 275-290 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Ο εν λόγω κινητήρας θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων (το οποίο θα υπάρχει και στο γρήγορο Veloster N) ενώ η μετάδοση θα γίνεται στους εμπρός τροχούς χωρίς όμως να αναμένεται η υιοθέτηση μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης αλλά ενός ηλεκτρονικού συστήματος torque vectoring. Επίσης στο πρωτότυπο δοκιμών φαίνεται πως το Sonata N Line θα έχει τετραπλή απόληξη εξάτμισης και μεγάλους τροχούς 19 ιντσών.

Το Sonata N Line θα είναι ένα από τα συνολικά εννέα μοντέλα N-Line που έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει η Hyundai μέχρι και το 2021 ενώ στο ίδιο διάστημα αναμένονται και τρία νέα καθαρόαιμα μοντέλα Ν μεταξύ των οποίων όμως δεν θα είναι και μια τέτοια έκδοση του Sonata.

Advertisement