Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία αυτή η σπάνια Koenigsegg Regera

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε δημοπρασία αυτή η σπάνια Koenigsegg Regera

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία αυτή η σπάνια Koenigsegg Regera

ΝΕΑ

Το Koenigsegg Regera είναι ούτως ή άλλως ένα αξιοθαύμαστο αυτοκίνητο και μάλιστα μέσα στο μήνα, ένα συλλεκτικό κομμάτι θα οδηγηθεί προς δημοπρασία για πρώτη φορά.

Advertisement
Advertisement

Η Koenigsegg δημιούργησε μόλις 80 Regera από το 2016 και ενώ αυτή η λίστα δεν αναφέρει ποιος αριθμός είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, δηλώνει όμως πως πρόκειται για το 175ο πλαίσιο της Koenigsegg που παράγεται και επίσης ότι πρόκειται για ένα μοντέλο προδιαγραφών ΗΠΑ.

Το αυτοκίνητο παραδόθηκε καινούργιο από τη Lake Forest Sports Cars του Σικάγο του Ιλινόις και είναι βαμμένο σε χρώμα Crystal White με το διαθέσιμο πακέτο «Speedster» που περιλαμβάνει διάφορες λεπτομέρειες σε καπό, οροφή, σπόιλερ και πλευρικές ποδιές. Μια άλλη δαπανηρή επιλογή περιλαμβάνει τους καινοτόμους τροχούς από ανθρακονήματα της Koenigsegg. Συνολικά, η RM Sotheby’s λέει ότι η αξία αυτής της Regera ανέρχεται στα 217.000 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Τον Ιούλιο του 2020, το αμάξωμα καλύφθηκε με ένα ειδικό κάλυμμα από την Protective Film Solutions στην Καλιφόρνια προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα δείχνει τόσο νέο για πολλά χρόνια ακόμη.

Το εσωτερικό είναι εξίσου ξεχωριστό με το εξωτερικό. Οι περισσότερες από τις επιφάνειες είναι επενδυμένες με γυαλιστερά ματ ανθρακονήματα, ενώ το μαλακό καφέ δέρμα καλύπτει τα καθίσματα, την κεντρική κονσόλα, τα πάνελ των θυρών και το τιμόνι.

Advertisement

Όπως και οι υπόλοιπες Regera, έτσι και αυτή τροφοδοτείται από έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα V8 5,0 λίτρων που λειτουργεί παράλληλα με τρεις ηλεκτροκινητήρες με συνδυασμένη ισχύ 1.500 ίππους και 2.000 Nm ροπής. Το σουηδικό hypercar στερείται επίσης παραδοσιακού κιβωτίου ταχυτήτων αφού χρησιμοποιεί το σύστημα άμεσης κίνησης της Koenigsegg.

Διαβάστε ακόμη:

Advertisement

Η μετάδοση με μονό γρανάζι κάνει το Koenigsegg Regera να ξεχωρίζει (VIDEO)

Το πιο ακριβό μπρελόκ κλειδιού ανήκει στο Koenigsegg Regera

Ένα ηλεκτρικό Koenigsegg Regera είναι εύκολο να φτιαχτεί

Advertisement