Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ανοδική πορεία η Subaru στην Ελλάδα

Ελλάδα 6:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ανοδική πορεία η Subaru στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Σε ανοδική πορεία η Subaru στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Πλειάδες Motors AE, Γιάννης Χεκιμιάν, μας μιλά τα μοντέλα Subaru ΧV & Impreza, αλλά για τις υπηρεσίες after sales που παρέχει η εταιρεία στους κατόχους των μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ποια είναι η θέση της Subaru αυτή τη στιγμή;
Στην αρχή της φετινής χρονιάς λανσάραμε δύο νέα μοντέλα. Τα Impreza & XV τα οποία βασίζονται πάνω στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru. Ακολουθώντας την πορεία της ελληνικής αγοράς διαγράφουμε και μεις μια ανοδική πορεία. Σε μας υπάρχει ένα νέο trend προς το νέο XV και ακολουθούν τα Impreza & Forester που αποτελούν παραδοσιακές αξίες για τη φίρμα. Συμπληρώνουμε 5 χρόνια σαν εκπρόσωποι της εταιρείας στην Ελλάδα και είμαστε αισιόδοξοι.

Τι είναι αυτό που αρέσει στα Subaru & XV;
Νομίζω ότι ύστερα από αρκετό καιρό ο κόσμος έχει καταλάβει ότι ένα Subaru, εκτός από αξιόπιστο και ωραίο, είναι και trendy. Μην ξεχνάμε πως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η Subaru χαίρει μεγάλης απήχησης και αποδοχής. Αυτή η τάση περνάει και προς την Ευρώπη σιγά σιγά. Τα αυτοκίνητά μας, όπως ξέρετε και σεις, είναι ιδιαίτερα. Έχουν συμμετρική τετρακίνηση που διαφοροποιεί εντελώς την οδική τους συμπεριφορά από τους ανταγωνιστές μας. Έτσι, στις κατηγορίες των SUV & Crossover, τολμώ να πω πως έχουμε μια μοναδική και πετυχημένη συνταγή.

Advertisement
Advertisement

Η μεγαλύτερη ζήτηση στο XV αφορά στα 1,6 λίτρα. Η βασική έκδοση έχει συμμετρική τετρακίνηση, αυτόματο κιβώτιο CVT και το σύστημα ασφάλειας EyeSight που είναι στάνταρ και σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα. Η μάρκα μας δεν κάνει κανένα συμβιβασμό σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των επιβατών. Όλα τα Subaru έχουν 5 αστέρια. Πρόσφατα τόσο το XV όσο και το Impreza ανακηρύχθηκαν από τον Euro NCAP ως «Best In Class» δηλαδή το Καλύτερο Μικρό Οικογενειακό.

3_Yiannis-Hekimian

Πείτε μας λίγα λόγια για τις Πλειάδες Motors ΑΕ
H Πλειάδες Motors ΑΕ ανέλαβε την εκπροσώπηση της Subaru στην Ελλάδα από τα μέσα του 2013. Ως επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών SUBARU ανήκει στο Δίκτυο διανομέων (εισαγωγέων) της ΕΕ. Τα αυτοκίνητα εισάγονται απευθείας από την Ιαπωνία, ενώ τα ανταλλακτικά, τα οποία είναι και αυτά Ιαπωνικής προέλευσης, έρχονται στην Ελλάδα από τις αποθήκες της θυγατρικής της SUBARU CORPORATION, SUBARU Ιταλίας, που είναι υπεύθυνη για το logistic στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Advertisement

Οι πωλήσεις γίνονται από τα κεντρικά της εταιρείας στην Λεωφ. Κηφισίας 286 στο Χαλάνδρι. Στην Αθήνα υπάρχουν 3 σημεία after sales όπως επίσης και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Κρήτη. Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες υπάρχει πλάνο για περαιτέρω ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Πάντως, οι κάτοχοι Subaru να είναι σίγουροι πως έχουν 100% τεχνική υποστήριξη για τα μοντέλα τους.

Επίσης, να τονίσουμε πως κάνουμε συνεχώς events για να γνωρίσει ο κόσμος από κοντά τα μοντέλα μας. Αυτό το στόχο έχει και το Open Week που διοργανώνουμε 1 με 5 Οκτωβρίου και είναι αφιερωμένο στα 1600, XV και Impreza.

Advertisement