Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχεδιαστή της Bentley «έκλεψε» η Genesis

Ελλάδα 13:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχεδιαστή της Bentley «έκλεψε» η Genesis

ΝΕΑ

Σχεδιαστή της Bentley «έκλεψε» η Genesis

ΝΕΑ

Όταν θέλεις να αναμετρηθείς με πολυτελείς μάρκες από Γερμανία και Βρετανία, θα πρέπει να επικρατήσεις όχι μόνο στον τομέα της ποιότητας, αλλά και σε αυτόν της εμφάνισης. Η Genesis είναι η θυγατρική της Hyundai και με πρώτο μοντέλο τη λιμουζίνα G90 μήκους 5,2 m. θα επιχειρήσει να γοητεύσει τους πλούσιους στην Κίνα, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ αλλά και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Οι Κορεάτες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του συμπατριώτη τους SangYup Lee, ο οποίος κατείχε έως σήμερα τη θέση του επικεφαλής σχεδίασης του εξωτερικού των αυτοκινήτων της Bentley. Ο Lee, που έχει στο βιογραφικό του την Bentayga, το πρώτο SUV της Bentley, αλλά και το βραβευμένο για τη σχεδίασή του πρωτότυπο EXP 10 Speed 6, θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου Styling στο Σχεδιαστικό Κέντρο της Hyundai.

Αφού σπούδασε σε Κορέα και Καλιφόρνια, ο Lee εργάστηκε αρχικά στον Pininfarina και την Porsche, ενώ το 1999 μεταπήδησε στη General Motors. Στη συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής σχεδιαστής στο Volkswagen Group της Αμερικής και το 2012 ταξίδεψε στην Ευρώπη για την Bentley Motors.

Advertisement
Advertisement