Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SAME Dorado Natural με PowerShuttle

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SAME Dorado Natural με PowerShuttle

ΝΕΑ

SAME Dorado Natural με PowerShuttle

ΝΕΑ

Η οικογένεια Dorado Natural ξεχωρίζει για την ευελιξία της σε ανοιχτά χωράφια, αλλά και σε περιορισμένους χώρους όπως στάβλους και οπωρώνες.

Advertisement
Advertisement

Με 4 μοντέλα (66-102 HP), εισάγει εκδόσεις με PowerShuttle και τεχνολογία μετάδοσης Hi-Lo Powershift, λειτουργίες Stop&Go και ComfortClutch, επιλογή απόκρισης ρεβέρσας και ηλεκτροϋδραυλικά ενεργοποιούμενο συμπλέκτη PTO. Η καμπίνα διαθέτει USB και βάση για οθόνες.

Ο FARMotion 35 είναι κινητήρας για γεωργικά μηχανήματα, συνδυάζοντας συμπαγή διάταξη με αξιοπιστία και απόδοση. Με χαρακτηριστικά όπως ο ανεμιστήρας viscostatic, ο υπερσυμπιεστής, ο ψεκασμός καυσίμου Common Rail και οι νέες χαρτογραφήσεις κινητήρα, προσφέρει ισχυρή ροπή σε ευρύ φάσμα στροφών.

Advertisement
Advertisement

Τα τρακτέρ Dorado Natural προσφέρονται με PowerShuttle, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα με ευκολία αλλαγής κατεύθυνσης και λειτουργίες Stop&Go, SenseClutch και ComfortClutch. Το νέο κιβώτιο 5 ταχυτήτων είναι βελτιωμένο, και υπάρχουν διάφορες διαμορφώσεις με έως και 30+30 ταχύτητες.

Τα Dorado Natural επιτυγχάνουν μέγιστη ταχύτητα 40 χλμ/ώρα με χαμηλές στροφές, διαθέτουν ανεξάρτητη αντλία υδραυλικού κυκλώματος διεύθυνσης και ισχυρό πίσω ανυψωτήρα έως 3500 kg. Η καμπίνα είναι απλή, εργονομική με λειτουργικά χειριστήρια και ρυθμιζόμενο τιμόνι.

Τα μηχανήματα της SAME & DEUTZ-FAHR προσφέρουν αξιοπιστία και ευελιξία, καλύπτοντας τις ανάγκες μεγάλων και μεσαίων γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.theocarakis-tractors.gr και στους επίσημους συνεργάτες SAME & DEUTZ–FAHR στην Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι 1 από τα 5 σούπερ σπάνια τρακτέρ Lamborghini Centerario
«Δαιμονισμένο» τρακτέρ χωρίς οδηγό προκαλεί χάος! (+video)
Massey Ferguson: Παραγωγή του 1.000.000ού τρακτέρ (+video)

Advertisement