Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σαφάρι …καθαριότητας στα σήματα κυκλοφορίας

Ελλάδα 0:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σαφάρι …καθαριότητας στα σήματα κυκλοφορίας

ΝΕΑ

Σαφάρι …καθαριότητας στα σήματα κυκλοφορίας

ΝΕΑ

Εδώ και πολλούς μήνες η Περιφέρεια Αττικής καθαρίζει δρόμους, πεζοδρόμιο και… πινακίδες με σκοπό τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια όλων αυτών που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας.

Advertisement
Advertisement

Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί οχημάτων και μάλιστα ε πολλά μέρη της Ελλάδας είναι οι κρυμμένες πινακίδες του ΚΟΚ αλλά και αυτές που έχουν πάνω τους από… ερωτικά μηνύματα, συνθήματα ομάδων μέχρι και ζωγραφιές.

Το πρόβλημα είναι έντονο και ταυτόχρονα επικίνδυνο καθώς η οπτική επαφή με τις πινακίδες κυκλοφορίας παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομαλή κυκλοφορία αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών και πεζών.

Άσχημη εικόνα…

Αυτός είναι και ο λόγος που η Περιφέρεια Αττικής έχει ξεκινήσει σαφάρι… καθαριότητας στους δρόμους της Πρωτεύουσας. Η κίνηση αυτή άρχισε και πριν από αρκετούς μήνες σε γέφυρες και ανισόπεδους κόμβους με σκοπό να μην αποσπάται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Πλέον τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε έντονη κινητικότητα στην καθαριότητα των πινακίδων σήμανσης του ΚΟΚ ενώ με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, όσες έχουν εκτεταμένες φθορές αντικαθιστώνται.

Επιπλέον, παρατηρούμε πως τα τελευταία χρόνια οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής διατηρούνται καθαρές από διαφημιστικές αφίσες και λάβαρα (με εξαιρέσεις από κάποιους που συνεχίζουν να παρανομούν), τα οποία είναι όχι μόνο επικίνδυνα για την οδική ασφάλεια αλλά δημιουργούν και μια πολύ άσχημη εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οριστικό τέλος για τεκμήρια και φόρο πολυτελούς διαβίωσης
Δε θα πιστέψετε πόσα φανάρια έχει η Αττική
Νέα οικονομικότερη έκδοση για το Skoda Enyaq