Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρώσοι επενδυτές σώζουν την Spyker

Ελλάδα 2:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρώσοι επενδυτές σώζουν την Spyker

ΝΕΑ

Ρώσοι επενδυτές σώζουν την Spyker

ΝΕΑ

Η Spyker θα επιστρέψει στην κατασκευή αυτοκινήτων χάρη σε δύο νέους επενδυτές από τη Ρωσία που σε αυτή «βλέπουν» πολλές και καλές πιθανότητες κέρδους.

Advertisement
Advertisement

Με τρία αυτοκίνητα μέσα στο 2022 θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της η Spyker, καθώς πολύ ζεστό χρήμα από δύο Ρώσους επενδυτές θα της εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα.

Ο Boris Rotenberg είναι γνωστός Ρώσος δισεκατομμυριούχος με στενούς δεσμούς με τον Vladimir Putin, πρώην πρωταθλητής του Judo που μεταξύ άλλων, αγόρασε μερικές ποδοσφαιρικές ομάδες και είναι ο ιδρυτής της SMP Bank, η οποία χορηγεί την ομάδα SMP Racing. Από την άλλη, ο Michail Pessis διευθύνει τη Milan-Morady, μια εταιρεία βελτιώσεων, που είναι εξειδικευμένη στο να κάνει επεμβάσεις σε πολλά και διάφορα προϊόντα- όχι μόνο αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Οι δυο τους, θα βάλουν χρήματα στη Spyker για να παράγει τρία αυτοκίνητα αρχής γενομένης από το 2022: το C8 Preliator, το SUV D8 Peking-to-Paris και το B6 Venator. Τα ονόματα των μοντέλων προφανώς και ακούγονται γνωστά, καθώς είναι οχήματα που η Spyker έχει ήδη κατασκευάσει ή σχεδιάσει να κατασκευάσει στο παρελθόν. Το D8 προέρχεται από το D12 που είχε παρουσιαστεί το 2007 και η ενδεχόμενη εμπορική επιτυχία των μοντέλων αυτών στο σύνολό τους, μπορεί να φέρει την ανάπτυξη και σε άλλες κατηγορίες για την Ολλανδική Spyker.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Waymo προσφέρει αυτόνομες διαδρομές (+video)
Tesla Cybertruck: Ένα pick-up με αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα;
«Τρομάζει» ο ήχος του V12 της Aston Martin Vantage (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement