Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Ρολόι αφιερωμένο στη Mercedes G-Class

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρολόι αφιερωμένο στη Mercedes G-Class

Car Gadget

Ρολόι αφιερωμένο στη Mercedes G-Class

Car Gadget

Κορυφαίος κατασκευαστής ρολογιών από την Ελβετία αφιερώνει ένα ρολόι στην καινούρια Mercedes-AMG G 63.

Advertisement
Advertisement

H IWC Schaffhausen, μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής premium ρολογιών στην Ελβετία, παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις της σειράς Big Pilot. Αφορμή για αυτές τις εκδόσεις στάθηκε η παρουσίαση της Mercerdes-AMG G 63 που έρχεται να προστεθεί στη θρυλική σειρά G-Class της γερμανικής μάρκας.

Το ρολόι Big Pilot AMG G 63 είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο χρυσό (Armor Gold) 16 καρατίων που συνδυάζεται με μαύρο εσωτερικό πάνελ και μαύρο ελαστικό λουράκι από μικροίνες. Ο χρωματισμός σε μαύρο και χρυσό είναι εμπνευσμένος από την έκδοση AMG G 63 Grand Edition με το φινίρισμα να είναι κάτι παραπάνω από τέλειο.

Advertisement
Advertisement

Η IWC Schaffhausen, στο δεύτερο ρολόι της αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα υλικό με κεραμική επίστρωση (CMC) το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με την υπηρεσία German Aerospace Center. Το υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και χτυπήματα, ανεβάζοντας τον πήχη της αντοχής του σε σκληρή χρήση.

Τα δύο ρολόγια Big Pilot χρησιμοποιούν τον μηχανισμό 52010 ο οποίος ξεχωρίζει για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του. Οι δείκτες είναι κατασκευασμένοι από οξείδιο του ζιρκονίου για μεγαλύτερη ευκρίνεια και μπορούν να μείνουν διακριτοί ακόμα και για 7 ημέρες χωρίς να δουν το φως του ήλιου. Τα δύο ρολόγια της IWC Schaffhausen είναι διαθέσιμα μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας με τη σφραγίδα των Mercedes-Benz G-Class.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H νέα Mercedes-Benz GLC Coupe στην Ελλάδα (+τιμές)
Οργασμός νέων μοντέλων από τη Mercedes-Benz
Mercedes-Benz: Ξεκινά τη χρήση AI

Advertisement