Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Rolls-Royce Phantom με πριβέ χώρο επιβατών

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Rolls-Royce Phantom με πριβέ χώρο επιβατών

ΝΕΑ

Rolls-Royce Phantom με πριβέ χώρο επιβατών

ΝΕΑ

Για μια εταιρία σαν την Rolls-Royce που είναι συνώνυμη με την απόλυτη πολυτέλεια σίγουρα δεν είναι περίεργο να προσφέρει στους επιβάτες της Phantom τη δυνατότητα απόλυτης απομόνωσης.

Advertisement
Advertisement

Είναι δεδομένο πως σχεδόν στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι κάτοχοι μιας Rolls-Royce Phantom την έχουν επιλέξει για να απολαμβάνουν τις μετακινήσεις τους από το πίσω κάθισμα και όχι από αυτό του οδηγού. Είναι λοιπόν απολύτως λογικό αρκετές φορές οι επιβάτες των πίσω θέσεων να επιθυμούν την ιδιωτικότητα τους και την αποφυγή των βλεμμάτων ακόμα και από τον ίδιο τον σοφέρ τους. Για έναν τέτοιο πελάτη της από το Χονγκ Κονγκ η Rolls-Royce κατασκεύασε μια Phantom με την δυνατότητα πλήρους απομόνωσης του πίσω χώρου από τον εμπρός. Η εταιρία ονομάζει αυτό το χαρακτηριστικό ως Ιδιωτική Σουίτα και η αλήθεια είναι πως τόσο η πολυτέλεια όσο και οι παροχές, η άνεση και η απομόνωση που προσφέρει ο πίσω χώρος επιβατών είναι πολύ κοντά σε αυτά μιας πραγματικής σουίτας.

Η συγκεκριμένη Phantom σε έκδοση με μακρύ μεταξόνιο έχει στο εσωτερικό της μηχανισμό ο οποίος με το πάτημα ενός κουμπιού ανεβάζει ένα ειδικό ηλεκτροχρωματικό και ηχομονωτικό τζάμι που διαχωρίζει απόλυτα τις εμπρός από τις πίσω θέσεις. Όλος ο πίσω χώρος μάλιστα είναι επενδεδυμένος με ειδικό ηχομονωτικό υλικό ώστε οι συνομιλίες των πίσω επιβατών να μην φθάνουν εμπρός αλλά και να υπάρχει ακόμα καλύτερο φιλτράρισμα των εξωτερικών ήχων που φθάνουν στους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά ο χώρος των πίσω επιβατών είναι εξοπλισμένος με κάθε δυνατή άνεση περιλαμβάνοντας από ψυγείο μέχρι και σύστημα infotainment με λειτουργία σινεμά που αποτελείται από δύο οθόνες 12 ιντσών.