Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Rolls-Royce ετοιμάζει το πρώτο της SUV

Ελλάδα 21:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Rolls-Royce ετοιμάζει το πρώτο της SUV

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce ετοιμάζει το πρώτο της SUV

ΝΕΑ

H ιστορική εταιρεία ετοιμάζει το πρώτο SUV μοντέλο της, δίνοντας η ίδια στη δημοσιότητα τις καμουφλαρισμένες εικόνες του εν λόγω project.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

To λανσάρισμα της Bentayga πέρυσι, του πρώτου SUV της Bentley, φαίνεται ότι θορύβησε του ιθύνοντες της Rolls-Royce, οι οποίοι ετοιμάζουν πυρετωδώς τη δική τους-υπερπολυτελή- πρόταση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το project της Rolls Royce, με την κωδική ονομασία Cullinan, αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά το 2018, χρονιά όπου θα παρουσιαστεί το τελικό μοντέλο παραγωγής.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η εταιρεία πραγματοποιεί δοκιμές στο πρωτότυπο μοντέλο, επιλέγοντας να δημοσιοποιήσει οικιοθελώς ορισμένες φωτογραφίες από το καμουφλαρισμένο όχημα. Από τις  εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε ένα αυτοκίνητο με σχεδιαστικές επιρροές από τις Phantom & Ghost και αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls-Royce θα διαθέτει σύστημα μόνιμης τετρακίνησης, θα βασίζεται πάνω σε μια νέα πλατφόρμα αλουμινίου και πιθανότατα θα εφοδιάζεται από το γνώριμο μηχανικό σύνολο της εταιρείας των 6,75 λίτρων V12.