Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault: Υβριδικά αντί για diesel

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault: Υβριδικά αντί για diesel

ΝΕΑ

Renault: Υβριδικά αντί για diesel

ΝΕΑ

Η γκάμα των diesel μοντέλων της Renault αναμένεται να μειωθεί καθώς θα παρουσιάζονται τα υβριδικά μοντέλα της μάρκας που θα είναι όλο και περισσότερα τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η αρχή θα γίνει το 2020 με το πρόγραμμα της εταιρείας να περιλαμβάνει αρχικά την παρουσίαση των υβριδικών εκδόσεων του Megane, του Captur –τα οποία μάλιστα θα είναι και plug in- αλλά και του Clio. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου της εταιρείας, Carlos Ghosn, τα επόμενα χρόνια τα diesel σύνολα της μάρκας θα περιοριστούν στο 50% της υπάρχουσας γκάμας.

Advertisement
Advertisement

Ο ίδιος χαρακτήρισε πως αυτή η περίοδος είναι ουσιαστικά η αρχή του τέλους για τα diesel σύνολα, μια και οι καταναλωτές δεν έχουν καμία ιδιαίτερη προτίμηση αναφορικά με το καύσιμο που θα προτιμήσουν, αρκεί να κάνουν  τη δουλειά τους με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο. «Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το diesel στις κατηγορίες και στα μοντέλα όπου υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη επιλογή αλλά προφανώς, αυτό τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αλλάξει και ο κόσμος θα στραφεί στις άλλες επιλογές αναφορικά με την τεχνολογία και το καύσιμο του κινητήρα» συμπλήρωσε στις δηλώσεις που έκανε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Renault PlugIn boi 640