Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault: Εξαγόρασε την υπηρεσία πώλησης μεταχειρισμένων Carizy

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault: Εξαγόρασε την υπηρεσία πώλησης μεταχειρισμένων Carizy

ΝΕΑ

Renault: Εξαγόρασε την υπηρεσία πώλησης μεταχειρισμένων Carizy

ΝΕΑ

Στην εξαγορά της εταιρίας Carizy που εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων μεταξύ ιδιωτών προχώρησε η Renault πριν από λίγες ημέρες, αναγνωρίζοντας έτσι την τεράστια δυναμική που έχει η αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Carizy είναι μια γαλλική start up εταιρία που εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων μεταξύ ιδιωτών λειτουργώντας ως μεσολαβητής. Η εξαγορά της από την Renault αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρίας για διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς, στο οποίο οι Γάλλοι βλέπουν μεγάλη δυναμική το μέλλον, έχοντας ήδη επενδύσει στις πωλήσεις μεταχειρισμένων οχημάτων από επαγγελματία σε επαγγελματία (B2B) αλλά και από επαγγελματία σε ιδιώτη (B2C).

Η γαλλική αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων μεταξύ ιδιωτών είναι τεράστια με την Renault να αναφέρει πως 4.000.000 μεταχειρισμένα I.X. αλλάζουν χέρια κάθε χρόνο στη χώρα, ένα νούμερο που αναλογεί περίπου στα δύο τρίτα της συνολικής αγοράς αγοράς μεταχειρισμένων.

renault-megane-2014-used-carizy-2

Advertisement
Advertisement

“Η εξαγορά της CARIZY βρίσκεται εντός των σχεδίων του Groupe Renault για την αγορά μεταχειρισμένων και στοχεύει στην καθιέρωση μας στην ολοένα και μεγαλύτερη αγορά υποστήριξης στις πωλήσεις μεταξύ ιδιωτών. Μαζί θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μία καινοτόμο, πλήρη και ψηφιακή υπηρεσία στον υψηλότερο δυνατό βαθμό”, δήλωσε ο Philippe Buros, υπεύθυνος για την γαλλική αγορά.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν μέσα στις προθέσεις της Renault βρίσκεται κάτι ανάλογο για εφαρμογή σε ευρωπαϊκή ή ακόμη και παγκόσμια κλίμακα.