Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ πωλήσεων για τη Skoda

Ελλάδα 21:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρεκόρ πωλήσεων για τη Skoda

ΝΕΑ

Ρεκόρ πωλήσεων για τη Skoda

ΝΕΑ

Η στρατηγική των στελεχών της τσέχικης μάρκας αποδίδει, όπως φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία. Η Skoda έφθασε φέτος (το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου) τις 955.300 ταξινομήσεις, αριθμός που ξεπερνά κατά 16.100 μονάδες το προηγούμενο ρεκόρ ετησίων πωλήσεων, που σημειώθηκε το 2012. Επιπλέον, ο Νοέμβριος ήταν με 90.200 πωλήσεις ο καλύτερος όλων των εποχών στην ιστορία της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

«Φέτος θα πετύχουμε νέο ρεκόρ και είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσουμε σε παραγωγή και πωλήσεις το 1 εκατ. αυτοκίνητα. Είναι έτος-ορόσημο για τη Skoda και μας κάνει όλους πολύ περήφανους», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Winfried Vahland. Άξια αναφοράς είναι η επίδοση της Skoda στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, αυτή της Κίνας. Οι πωλήσεις τον Νοέμβριο αυξήθηκαν κατά 46,9%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013. Πρώτη αγορά στην Ευρώπη είναι η Γερμανία (12.100 πωλήσεις τον Νοέμβριο), με την Τσεχία να ακολουθεί (6.500). Πιο δημοφιλές μοντέλο της Skoda για το μήνα Νοέμβριο ήταν με διαφορά η Octavia (36.400), με τα Rapid (19.000) και Fabia (12.600) να έπονται.

Τα αξιόπιστα και με ξεκάθαρη στόχευση προϊόντα της Skoda έχουν κερδίσει το καταναλωτικό κοινό, χαρακτηριστικά που εξουδετερώνουν τη… φυλαγμένη προσέγγιση των σχεδιαστών της μάρκας. Με δεδομένη την παρουσία στη γκάμα τη νέα χρονιά των νέων Fabia και Fabia Combi, στο Μλάντα Μπόλεσλαβ έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για ένα ακόμη πιο πετυχημένο 2015.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ τη δοκιμή της νέας Fabia στην Πορτογαλία.