Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια πρώτη γεύση του νέου Land Rover Range Rover

Ελλάδα 17:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια πρώτη γεύση του νέου Land Rover Range Rover

ΝΕΑ

Μια πρώτη γεύση του νέου Land Rover Range Rover

ΝΕΑ

Το επόμενης γενιάς Land Rover Range Rover βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη, ενώ εθεάθη μέσω ¨κατασκόπων” τόσο στην πίστα του Nurburgring όσο και στους δημόσιους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Με μια πρώτη ματιά διακρίνουμε ότι δεν υπήρξε καμία ριζική ανανέωση, τουλάχιστον αισθητικά, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, αλλά μια πιο καθαρή εικόνα θα έχουμε εφόσον διώξει από πάνω του τα αυτοκόλλητα καμουφλάζ και αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό.

Όπως φαίνεται όμως, στο kolesa.ru δεν μπορούν να περιμένουν και δημοσίευσαν τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν πώς πρόκειται να είναι το νέο Land Rover Range Rover.

Τα σχεδία των ανθρώπων στο kolesa.ru βασίζονται στις πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, κάτι που σημαίνει ότι οι διαστάσεις και οι αναλογίες του αυτοκινήτου θα αντιστοιχούν στο πραγματικό αυτοκίνητο, οι οποίες δεν απέχουν καθόλου από την προηγούμενη γενιά.

Advertisement
Advertisement

Εάν επικεντρωθούμε και στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, παρατηρούμε ότι οι χειρολαβές της πόρτας είναι εμπνευσμένες από το Velar, ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν γίνει πιο στενά και πιο δυναμικά. Στο πίσω τμήμα, τα φώτα φέρουν νέα σχεδίαση και η γραμμή της οροφής είναι πιο κεκλιμένη από την προηγούμενη γενιά.

Μπορεί εξωτερικά να μην ξεχωρίζει, ωστόσο το νέο Land Rover Range Rover θα πατάει επάνω σε νέα πλατφόρμα. Η αρχιτεκτονική MLA θα μπορεί να φιλοξενεί όλα τα μηχανικά σύνολα, plug-in υβριδικές εκδόσεις, ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η πλήρης αποκάλυψη του πολυτελούς μοντέλου αναμένεται να γίνει σε περίπου έξι μήνες και η κυκλοφορία του σε όλες τις αγορές του κόσμου υπολογίζεται για τα μέσα του 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Audi Q5 e-tron μας αποκαλύπτεται
To Toyota Land Cruiser γίνεται 70 ετών και το γιορτάζει
Προσωρινό στοπ στην παραγωγή των Land Rover Defender και Discovery