Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Jaguar Land Rover: Προνομιακή εξυπηρέτηση και προσφορές στο service

Ελλάδα 0:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar Land Rover: Προνομιακή εξυπηρέτηση και προσφορές στο service

ΑΓΟΡΑ

Jaguar Land Rover: Προνομιακή εξυπηρέτηση και προσφορές στο service

ΑΓΟΡΑ

Η Jaguar Land Rover σας βοηθά να ετοιμαστείτε για την επιστροφή σας στο δρόμο και σας προσφέρει προνομιακή εξυπηρέτηση και εκπληκτικές τιμές από τις 11/5/2020 έως 15/6/2020 μέσω του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων της.

Advertisement
Advertisement

 

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Jaguar Land Rover, έχουν σαν προτεραιότητα την ηρεμία και την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων τους, συνεχίζοντας παράλληλα να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για να διατηρήσουν αυτήν την ισορροπία, προσάρμοσαν τις υπηρεσίες τους και εφάρμοσαν μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης.

Advertisement
Advertisement

Έτσι φροντίζουν για την σταδιακή επιστροφή καθημερινούς ρυθμούς, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να οδηγείτε τα μοναδικά αυτοκίνητα Jaguar Land Rover χωρίς κανένα άγχος.

Δωρεάν παραλαβή και παράδοση οχήματος από το χώρο σας

Advertisement

Όταν το αυτοκίνητο σας χρειάζεται σέρβις, επισκευή ή απλό έλεγχο ταξιδίου, δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι ή την εργασία σας. Οι άνθρωποι του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Jaguar Land Rover, θα παραλάβουν το αυτοκίνητό σας, θα φροντίσουν για τη συντήρηση ή την επισκευή του κι έπειτα θα το επιστρέψουν στο χώρο σας. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας ώστε να ορίσετε ραντεβού για την υπηρεσία Pick up & Delivery.

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση οχημάτων

Advertisement

Κατά τη συντήρηση του οχήματός σας λαμβάνονται επιπλέον μέτρα υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης του τιμονιού, των καθισμάτων και του δαπέδου με προστατευτικό υλικό. Επίσης, κάθε όχημα καθαρίζεται μέσα και έξω, ενώ όλες οι εσωτερικές επιφάνειες ψεκάζονται και σκουπίζονται σχολαστικά με ειδικό αντισηπτικό υγρό, προτού σας επιστραφεί .

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος e-VHC/e-VHC+.

Advertisement

Με αυτήν τη δωρεάν υπηρεσία, ο τεχνικός σας σύμβουλος θα σας στείλει κοστολογημένη «Τεχνική Αναφορά» ή θα καταγράψει σε βίντεο τυχόν προβλήματα που εντοπίστηκαν κατά το συνολικό έλεγχο του οχήματός σας συμπεριλαμβανομένης της αναλυτικής οικονομικής προσφοράς προς αξιολόγηση και έγκρισή σας.

Προνομιακές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και εργασία

Επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς αποκλειστικά για εσάς και για όσο διαρκεί η καμπάνια. Κατά το διάστημα αυτό, μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων Jaguar Land Rover, σας δίνεται η δυνατότητα να διατηρήσετε το αυτοκίνητο σας σε άριστη κατάσταση με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Η προσφορά περιλαμβάνει:

  1. Κλιμακωτή έκπτωση σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και accessories.
  2. Κλιμακωτή έκπτωση στις εργασίες.
  3. Πλήρη τεχνικό έλεγχο e-VHC(+) του αυτοκινήτου σας σε    όλα τα συστήματα που προτείνει ο κατασκευαστής.
  4. Δωρεάν απολύμανση ANTI – CΟVID 19.
  5. Δωρεάν Pick Up and Delivery Service μετά από ραντεβού.
  6. Για να έχετε αυτές τις παροχές το μόνο που θα χρειαστεί είναι να προσκομίσετε στο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Jaguar Land Rover τον προσωπικό κωδικό σας.
  7. Επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Jaguar Land Rover σήμερα για να κλείσετε ραντεβού για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας.
  8. Εναλλακτικά κλείστε online το ραντεβού σας για Land Rover ή Jaguar