Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Qashqai στα… μαύρα

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Qashqai στα… μαύρα

ΝΕΑ

Το Qashqai στα… μαύρα

ΝΕΑ

Σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων θα διατεθεί στη χώρα μας το Qashqai Black Edition, με την ελληνική αντιπροσωπεία να τηρεί σειρά προτεραιότητας. Όπως ανακοίνωσε η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, προσφέρεται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 130 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Διατίθεται σε δύο μοναδικά μεταλλικά χρώματα, το μαύρο Pearlescent Black, ή το λευκό Pearl White.

Advertisement
Advertisement

Η Black Edition του Nissan Qashqai βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της κορυφαίας έκδοσης Techna και διαθέτει επιπλέον μαύρες ζάντες αλουμινίου “Ibiscus” 19 ιντσών, καθώς και διακοσμητικά ένθετα ασημί χρώματος στον εμπρός αλλά και τον πίσω προφυλακτήρα.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της συλλεκτικής αυτής έκδοσης, το δερμάτινο σαλόνι και οι διακοσμητικές φάσες αλουμινίου στο κατώτερο τμήμα του πλαισίου της πόρτας, με το λογότυπο της Black Edition, συμπληρώνουν το όλο πακέτο.

Advertisement
Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την συλλεκτική έκδοση Black Edition στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα.