Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρκαδόρος χτυπά LaFerrari σε σταθμευμένα scooter (+video)

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρκαδόρος χτυπά LaFerrari σε σταθμευμένα scooter (+video)

ΝΕΑ

Παρκαδόρος χτυπά LaFerrari σε σταθμευμένα scooter (+video)

ΝΕΑ

Το να παραδώσεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου, σε έναν παρκαδόρο περιλαμβάνει κινδύνους. Στο Μονακό πρόσφατα, ο ιδιοκτήτης μιας Ferrari LaFerrari, ανακάλυψε από πρώτο χέρι, τι συμβαίνει αν τα πράγματα πάνε στραβά.

Advertisement
Advertisement

Προσπαθήστε να μην κλάψετε, καθώς ένας παρκαδόρος χτυπά μία LaFerrari πάνω σε σκούτερ.

Αυτό το κλιπ γυρίστηκε από τον YouTuber GE Supercars και αρχικά δείχνει τον παρκαδόρο (με το πρόσωπό του θολό), να παρκάρει το υβριδικό υπεραυτοκίνητο των 3 εκατομμυρίων ευρώ στην άκρη του δρόμου κοντά σε μια διάβαση πεζών.

Αρχικά, όλα φαίνονται καλά και ο παρκαδόρος τελικά βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο. Μπορούμε να ακούσουμε ότι ο κινητήρας εξακολουθεί να λειτουργεί και λίγες στιγμές αργότερα, η LaFerrari αρχίζει να επιταχύνει προς τα εμπρός. Ο παρκαδόρος μπαίνει ξανά απελπισμένος πίσω στο αυτοκίνητο και πατά το φρένο, αλλά η Ferrari χτυπά πάνω σε σκούτερ που ήταν σταθμευμένα μπροστά της.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που κάνει τα πράγματα χειρότερα για τον παρκαδόρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης της Ferrari είδε την σκηνή και φαίνεται να φωνάζει «Είσαι ηλίθιος», προτού πει στον παρκαδόρο να «φύγει». Τα πλάνα που τραβήχτηκαν μετά τη σύγκρουση δείχνουν ότι κατάφερε να αποφύγει τις σοβαρές ζημιές, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μερικές (ακριβές) επισκευές για να γίνει όπως ήταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι κινητήρες που «στροφάρουν» πιο πολύ
Η Ferrari προχωράει προσεκτικά προς τον εξηλεκτρισμό
Η Ferrari πουλά τρία πρωτότυπά της