Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η… ψυχαγωγία της Jaguar

Ελλάδα 1:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η… ψυχαγωγία της Jaguar

ΝΕΑ

Η… ψυχαγωγία της Jaguar

ΝΕΑ

Όταν είσαι η Jaguar οφείλεις να κάνεις τη διαφορά, ειδικά τώρα που η σύγχρονη τεχνολογία έχει εισχωρήσει ακόμη και στα μικρά αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η Jaguar XJ υιοθετεί μια σειρά βασικών και προαιρετικών συστημάτων InControl και συστημάτων υποστήριξης του οδηγού για να κάνουν την οδήγηση ευκολότερη αλλά και ασφαλέστερη.

Κάθε XJ είναι επίσης εξοπλισμένη με το σύστημα InControl Touch Pro στο βασικό εξοπλισμό, το ταχύτερο και πιο εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας που παρουσίασε ποτέ η εταιρία. Και με το σύστημα InControl Touch Pro, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε το InControl Connect Pro, το οποίο σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Pro που επεκτείνουν περαιτέρω τις δυνατότητες του InControl Touch Pro.

Advertisement
Advertisement

Jag-XJ-640

Επίσης οι πολυτελείς XJ διαθέτουν στον εξοπλισμό τους το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας InControl Touch Pro. Οδηγούμενο από ένα σύστημα Intel Quad Core μέσω ενός τσιπ (SoC) προωθεί την ιδέα του συνδεδεμένου αυτοκινήτου σε άλλο επίπεδο. Το σύστημα συνεργάζεται άψογα με το smartphone, προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία, κρατώντας σας συνδεδεμένο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.