Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προβλήματα… στεγανότητας για το GMC Hummer

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προβλήματα… στεγανότητας για το GMC Hummer

ΝΕΑ

Προβλήματα… στεγανότητας για το GMC Hummer

ΝΕΑ

Η General Motors, προσπαθεί να διορθώσει κάποια ηλεκτρικά προβλήματα, που έχουν επηρεάσει τo GMC Hummer και to Brightdrop EV600.

Advertisement
Advertisement

Το GMC Hummer δεν είναι τόσο αδιάβροχο όσο αναμενόταν και μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτρικά προβλήματα.

Τον Ιούλιο, η GM εξέδωσε ένα εσωτερικό δελτίο για τα μοντέλα GMC Hummer του 2022 σχετικά με προβλήματα στις πόρτες. Αυτά επικεντρώνονται στα ηλεκτρικά παράθυρα, τις κλειδαριές και τον έλεγχο του εξωτερικού καθρέφτη. Μερικοί πελάτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ακόμη και ανεπιθύμητη ενεργοποίηση του αντικλεπτικού συστήματος συναγερμού ή μηνύματα στο σύστημα infotainment που γράφουν, για παράδειγμα, «πόρτα ανοιχτή».

GMC HUMMER EV

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την GM, το σφάλμα προέρχεται από μια ένωση καλωδίων, που διαβρώνεται λόγω εισόδου νερού μέσω της άνω κολόνας «Α» μέσω πάνελ που δεν ήταν σωστά τοποθετημένα.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα. Ο σύνδεσμος υψηλής τάσης μπορεί να διαβρωθεί και να επιτρέψει τη εισροή νερού στην μπαταρία υψηλής τάσης. Η επιδιόρθωση για αυτό το πρόβλημα φαίνεται να είναι αρκετά απλή και ζητά από τους τεχνικούς να προσθέσουν απλώς περισσότερο στεγανωτικό υλικό στο εξάρτημα. Ωστόσο, επειδή το ζήτημα σχετίζεται με το σύστημα υψηλής τάσης, οι τεχνικοί προειδοποιούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την εκτέλεση αυτής της επιδιόρθωσης.

Ευτυχώς, η ζημιά για αυτό το δεύτερο ζήτημα περιορίζεται σε μόλις 424 οχήματα.

Advertisement

GMC HUMMER EVΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανάρπαστα τα ηλεκτρικά GMC Hummer!
Το ηλεκτρικό Hummer, οι κάβουρες και ο LeBron James (+video)
Πόσο «καθαρό» είναι τελικά το ηλεκτρικό Hummer;